pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Şimdi efendim, epeydir aklımda olan ancak üşengeçlikten ve zaman kısıtlığından girişemediğim gitar çalma olayına artık girişmek istiyorum. Daha önceden davul, bağlama, cura, org filan çaldığımdan az biraz müzik kulağım, nota bilgim vs. var dolayısıyla bu saatten sonra Akdeniz Akşamları çalabilecek kadar öğrenebileceğimi düşünüyorum gitar çalmayı. Şimdi sorum şu ki kendime bir akustik/klasik gitar arıyorum. Fiyat konusunda coşmadan ve kaliteli marka/model var mı önerebileceğiniz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 LAG T66-ACE tavsiye ederim tonları fena degildir,fıyatıda baya uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Alt-orta seviye akustiklerde Yamaha'lar baya iyi. FG700 ve 730s modelleri var bakabileceğin. Takamine'lerin model olarak G300le başlayan serisi de iyidir. Cort'un Earth 100 diye bir modeli var, ton olarak onu da beğeniyorum. Ama en iyisi gidip kendin deneyip alman. Herkes farklı tonlardan hoşlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Fistan said: LAG T66-ACE tavsiye ederim tonları fena degildir,fıyatıda baya uygun. LAG şaka gibi. Bu fiyata nasıl bu gitarları veriyorlar hayret. Takamine ustalık döneminde alırsın. Gerçi gitar bi tuhaf oldu. 200 TL'lik akustiğe takıyorsun 80 liralık tel anfide 2000 dolarlık gitar gibi ses veriyo. Benim kafam karışık bana bakma sen. Tavsiyem öğrenme sürecinde akustik değil klasik ile başlaman olur. ama tercih meselesi elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hmm ACE modeli 550-600 civarında. O kadar veremem şu sıralar sanırım. Peki bu nasıldır sizce? http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/lag-tramontane-t-66d-akustik-gitar-48115820 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Valla güzel görünüyor. Bir de tonlarına bakmak, ele nasıl oturuyor ona bakmak lazım. Zuhal müzik'den bak bir de. Fransa'dan direk getiriyor onlar, diğer satıcılara Zuhal veriyor. Biraz pazarlık payın var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=LAG%20GLA%20T-66%20D%20Tan%FDt%FDm%FD_389 http://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=LAG%20GLA%20T-66%20A%20Tan%FDt%FDm%FD_445 http://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=LAG%20GLA%20T-66%20DCE%20Tan%FDt%FDm%FD_298 http://www.gitarteknikleri.com/watch.aspx?v=LAG%20GLA%20T-66%20ACE%20Tan%FDt%FDm%FD_281 Burda tanıtımları varmış LAG'lerin. Ben sevdim baya tonlarını. Zaten sahneye çıkma veya kayıt yapma gibi hedeflerin yoksa şimdilik ACE, DCE modellerini almana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Deneyerek alın abi internetten olmaz. Çalarken rahat edemediğiniz bir gitarla bir yere gelemezsiniz soğursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ne güzel vazgeçmiştim, aklıma soktun gene. Evde 3 gitar var 3ü de kötü durumda. 4üncüyü aldırcak bu topik bana. LAG denemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Tek eksiği havalı bir logo. Bi martin, bi taylor hatta takamine yazsa daha hoş olur demiştim. Eldeki hissi çok iyi ama. mat ahşap, cam vernik yok ele teması çok hoş bir his veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Aynen, şu dreadnought kasa olanı benim de aklıma yattı yurtta, orda burda çalışmak için. Hem fiyatı da ucuz, başına bir şey gelirse fazla üzmez. Yalnız hem Zuhal'in sitesine hem de Mydukkan'a baktım, ikisinde de stokta yok görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok zaten bizzat görmeden, denemeden almam da şimdilik marka model fiyat araştırması yapıyorum. Bir terslik olmazsa ocak başında alacağım 300-350 liralık bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Lag T66 DCE var bende de.Zuhal'den almıştım 350ye mi ne. oha baktım şimdi de 550 olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AykanKK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yamaha APX500'lere de bakabilirsin, onlar da gayet güzel modeller. İkinci elde 400-500TL arasında bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar