jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 ewet nası gırıyoduk yaws solermısınız[hline]Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 şifreye ve username e guest yaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 denedım ama bı daha bakıyım[hline]Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 bazı shardlar guest almaya biliyo sphere.ini dosyasından bu ayarlanabiliyo. GUESTSMAX= diye bi olay var o sıfırsa olmuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2002 saol[hline]Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 urza olm acaip post kasmışsın lam :-) bari çaktırmadan yap ehehe son msj hedesinde full urza yazıyo muhuhu[hline]...£ùcïFéR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ocak 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2002 uLaşamIyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2002 yok sadece shard a bakmam ıcın sanırım dımı ole olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ne yiyoz nooluyor yaw bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 1.bunun yeri uo emulatörleri... 2.Acc name ve şifrene guest0 yaz gir..Ama tabi blocklamadılar ise girersin..bu arada guest0'ın 0sı sıfır yani o harfi değil..[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bune la 2002 de açılmış bu ??[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 niye upluosunuz yaa[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 genelde guest hesabı kapatılır..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 muha ben hiç bakmadım :D kim upladı bunu :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konu Dışı 10/09/04 Shard a guest olarak girmek icin - [ konu ' - mesaj ' ] ne yiyoz nooluyor yaw bismillah... Konu Dışı 10/09/04 Bira'da post modernizim - [ konu ' - mesaj ' ] noluyo yaw bismillah...... Konu Dışı 10/09/04 Bağlantı sorunları... - [ konu ' - mesaj ' ] bismillah... ne boş insanlar var adam yeni üye oldu ama belli fake acc yada evvelden patide bulunmuş bir igelir gelmes salak salak msjlarla eski topicleri uplamaya basladı eskiden bu topiclerin acıldıgı yer konu dısı idi çünkü onlara özel bölüm yok idi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar