Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bir arkadaşım psp alacak benden burayada sormamı istedi. Ankara içinde var mı acaba psp satan satmayı düşünen? Temiz olması lazım aletin, ölü piksel olmazsa iyi olur. Olanlar buraya yazarsa sevinirim genellikle giriş yapamıyorum bu aralar kendi bilgisayarım değil ömden göremem o yüzden. ha öm atarsanızda öm yazın flm. organize olun. PSP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hey. yakınlardada olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bakın saçma sapan insanlara mesaj atıyorum sahibindenden flm :/ patide varsa buradan alayım, yabancıya gitmesin paracıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AykanKK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Selamlar. Benim elimde var ama İzmirdeyim. Eskişehir tarafına da geçiyorum haftanın belli günleri. İsterseniz kargo ile, isterseniz Eskişehir'de buluşarak teslim edebilirim size aleti. Kutulu, ölü piksel yok, yaklaşık 14-15 oyun var içinde, kılıfı, 4gb hafıza kartı var. 250TL istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 öm attım. evet gençler hala arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 öm atmıştım ama geri dönmedin, buldun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yeap. alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar