Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı sorunları...

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

Bağlanırken "dıdıdıdın dıdıdın dımtıs" melodilerini sürekli baştan tekrarlıyor ve sonuç olarak aramıyor. Hatta bir şey yok. Farklı isplerden denedim, yine aynı sonuç. Acaba modemde mi bir bozukluk vardır ? Ne dersiniz ? Tecrübesi, bilgisi olan var mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorunlardan 2 gündür nete giremedim. Bu sefer daha ayrıntılı anlatacağım, belki bir bilen çıkar.

Şimdi arada bağlantım kopuyor 1 haftadır. Yeniden girmeye çalışınca, sürekli bağlanma işlemini gerçekleştiren sesler duyuyorum. Bir türlü bağlanamıyor yani. En sonunda ya tiz bir ses geliyor ya da çok yavaş bir bağlantı kurabiliyor. 1-2 dakika sonra da bu bağlantı kopuyor zaten. Evde 2 hat var ikisinde de aynı şey oluyor. Fakat bu hatlardan normal arama yaparken ne cızırtı ne de başka bir şey oluyor. Normal konuşabiliyorsun. Farklı isslerden denedim yine aynı şey. Modem : Us robotics external, beyazlardan. Bu sorun hep 2-3 saatliğine filan oluyordu. Ancak en son 2 gün gibi bir süre zarfında beni süründürdü. Modemin ellemediğim ayarı kalmadı. En son içini açıp bakmayı düşündüm, fakat bugün girdiğimde kendi kendine düzelmiş olduğunu gördüm. Ama sanırım bu olay yine olur ileride.

Şimdi ben ne yapmalıyım ? Bir fikir verebilecek var mı ? Sorun muhtemeln modemimde. Son driverları filan mı yüklemem gerekiyor, ne yapmam gerekiyor ? Bilir kişinin raporunu bekliyorum büyük bir heyecanla...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...