LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Bağlanırken "dıdıdıdın dıdıdın dımtıs" melodilerini sürekli baştan tekrarlıyor ve sonuç olarak aramıyor. Hatta bir şey yok. Farklı isplerden denedim, yine aynı sonuç. Acaba modemde mi bir bozukluk vardır ? Ne dersiniz ? Tecrübesi, bilgisi olan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Ehe açık konuş birader.. Silip yapmıyorum zaten.. Hepsi için ayrı var.. Ama Superonline için guidemı kullanıyorsun dersen.. Yok hayır derim.. Normal bağlanıyoruz. ( normal bağlanmak ne be ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 hatta bi sorun vardır buyuk ihtimal parazitliyse baglantı sorunu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Deli etti bu hat be yahu. Bir hatla, bir yıl içerisinde, yirmiden fazla kez uğraşılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Aynı sorunlardan 2 gündür nete giremedim. Bu sefer daha ayrıntılı anlatacağım, belki bir bilen çıkar. Şimdi arada bağlantım kopuyor 1 haftadır. Yeniden girmeye çalışınca, sürekli bağlanma işlemini gerçekleştiren sesler duyuyorum. Bir türlü bağlanamıyor yani. En sonunda ya tiz bir ses geliyor ya da çok yavaş bir bağlantı kurabiliyor. 1-2 dakika sonra da bu bağlantı kopuyor zaten. Evde 2 hat var ikisinde de aynı şey oluyor. Fakat bu hatlardan normal arama yaparken ne cızırtı ne de başka bir şey oluyor. Normal konuşabiliyorsun. Farklı isslerden denedim yine aynı şey. Modem : Us robotics external, beyazlardan. Bu sorun hep 2-3 saatliğine filan oluyordu. Ancak en son 2 gün gibi bir süre zarfında beni süründürdü. Modemin ellemediğim ayarı kalmadı. En son içini açıp bakmayı düşündüm, fakat bugün girdiğimde kendi kendine düzelmiş olduğunu gördüm. Ama sanırım bu olay yine olur ileride. Şimdi ben ne yapmalıyım ? Bir fikir verebilecek var mı ? Sorun muhtemeln modemimde. Son driverları filan mı yüklemem gerekiyor, ne yapmam gerekiyor ? Bilir kişinin raporunu bekliyorum büyük bir heyecanla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 sorunun modeminde oldugunu sanmıyorum muhtemelen santralden yada hattan kaynaklanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2002 Yahu bonecum zaten 2 hattan denedim. Yani iki ayrı kablo olayına girişmiş olduk. Kablodan olduğunu sanmıyorum. Hattanda olamaz ki, daha yeni bakılmıştı. Temizdi. Zaten normal aramada dediğim gibi herhangi bir terslik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 uplamasanıza kardeşim nuhnebiden kalma konuları ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar