Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sen kazansa ne guzel olur ya. sen dünyanın en tatlı ınsanı falan. kıcı kalkık biride değil. bide tayvanlı koreli değil.
paladinpala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 NASL sezon 1 bu kadar zevksiz değildi yauv. hatta nasl sezon 1 de grup maçlarını bile seyrederdim. 2. sesoznda finaller bile kendini zorla izlettiriyor. kalitede inanılmaz bir düşüş var. bu gidişle 3. sezon olur mu bilmem ama eğer olursa kalite adına oturup baya bir düşünmeleri ve kendilerini geliştirmeleri gerekiyor bence. dreamhackten, ipl den sonra bu organizasyon bu haliyle diğerlerinin yanında çok tırt kaldı. öncelikle de şu 360p sınırını kaldırsınlar. seyredeceğim varsa bile bazen ekranı kapatasım geliyor.
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tayvanlı oldugunu bilmiyodum iyi oldu ogrendıgım eyv.valla ben yürüyüsünden dolayi öyle bi kanaate vardım millet elını uzatiyo uzanıp çakıver bi tane yani nedir diye. bu tip turnuvalarda hiç bu kadar ağır ezdiğini gormedım zergin terranı.sozde grand final şu.ezip kenara koydu adam golddan biriyle oynar gibiydi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sonunda düzgün tvz izleyebiliyorum thorzain vs morrow karşılaşmasında. bratok maçları baya kötüydü, dünküler de bugünküler de.
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ne paragoz adamlar bunlar ya vod lari izlemek icin bile parali uyelik istiyorlar.
Öne çıkan mesajlar