punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 selam, elimdeki ürünleri daha üst seviye işlemci ve anakart almak istediğim için satmayı düşünüyorum, anakartın kutusu vs herşeyi tamam ama işlemcinin kutusu yok sanırım. temizler ve 2şer sene daha garantileri devam ediyor diye hatırlıyorum 1-2 ay oynama olabilir. asus evo programı ile yapılan ufak tefek o/c islemleri disinda hiç zorlanmadan kullanildilar. işlemci AMD - PHENOM II X4 955 BE AM3 anakart ASUS - M4A89GTD-PRO ikisini birlikte satmak istiyorum tek tek satarsam da 1. ürünü alan arkadadaş 2. ürünün satılmasını beklemek durumunda kalacak çünkü. fiyat olarak ikisine 450 lira düşünüyorum pazarlıksız fiyatıdır, yer: istanbul/m.köy/beyoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 anakart kendi sınıfındaki en iyi anakartlardan birisi, çok stabil şekilde 4ghz'i gorebilirsiniz, ihtiyacım daha doğrusu iyi bir soğutucum yok diye ben pek oynamadım, yeterli de geliyordu zaten. 2500k işlemci ve z68 anakart almayı düşünüyorum, duruma göre takasta yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ilana ekleme ve güncelleme yapıyorum, işlemci: AMD - Phenom II X4 955 BE AM3 anakart: ASUS - M4A89GTD-PRO ram : G.Skill Ripjaws 2x2 4GB DDR3 1600Mhz CL9 soğutucu: CM Hyper 101 fiyat: 500 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar