Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bf3 için biraz daha performans artırmak adına temiz intel quad core lga775 soket işlemci arıyorum, q9000 üzeri tercihimdir.Özel mesajla ulaşırsanız sevinirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 up yokmu ya satan quadcore hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 q8200 var bende 1 tane.kutu garanti fan falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 9k uzeri biraz zor bulursun cunku hala oldukca efektif bir islemci. Bende de 8400 var. Diger parcalardan bir kac tanesine daha alici cikarsa kasayi dagitip islemciyi sana satabilirim. Board'um da guzel aslinda. Butceni soylersen ikisini birden verir miyim o fiyata diye dusunurum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 boarda gerek yok sadece işlemci istiyorum 200 lira civarı verebilirim fanda istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar