Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-ati-hd5850-toxic-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html %50 indirim şaka mı yoksa scammer site mi çözemedim. alışveriş yapmış olan varsa almayı düşünüyorum. fırsat güzel gibi geldi çünkü. ne bileyim sipariş versem ortada falan kalır mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben alisveris yaptim. urun degistirme olayim da olmustu hatta, 2-3 gun icinde yenisiyle degisim yaptik kargo yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 peki bu %55 indirimin olayı nedir ? adamlar zararına mı satış yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 vatanda indirimsiz his 5850 aynı para, %55 indirim göz boyama asf ama site iyi, hele vatandan 100 kat falan daha iyidir. işlemcim adam gibi bir şey olsa düşünürdüm almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar