Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Resimde bulunanlar Sony PS2 Fat SCPH-5004 (Messiah çipli)Kasa ile beraber gelenler Orijinal ps2 kutusu Güç kablosu Televizyona bağlama kablosu (scart giriş dahil) 8 MB memory card orijinal olmayan fakat sorunsuz çalışan 2 tane gamepad 25 tane oyunOyunlar ICO Shadow of the Colossus Champions of Norrath Champions of Norrath 2 Soul Calibur 3 God of War God of War 2 Persona 3 MX vs ATV Untamed Metal Gear Solid 3 (3 dvd) GTA San Andreas GTA Liberty City Stories PES 2009 Tekken 5 Final Fantasy X Resident Evil 4 Tony Hawk's Underground Tony Hawk's American Wasteland Prince of Persia: The Sands of Time Virtua Fighter 4 Okami Odin Sphere Half-Life Baldur's Gate Dark Alliance 2 Gran Turismo 4 Cihazda hiç bir problem yoktur. Geçmişte de hiç bir problem yaşatmamıştır. Fiyat 100 TL'dir. Kadıköy İstanbul'da elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kaçırmışım,içim acıdı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha ya. valla üzüldüm. ucuza gitmiş alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha niye 100e sattın ki, ben 200e vermiştimde pişman olmuştum,daha önce ilanı görsem alirdim, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar