Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eger oldies arsivi yapiyorsaniz asagida linkini verdigim sitede 1930-1999 yılları arasındaki her yilin top40 listesini gorebilirsiniz. ben 1970 den basladim kazaa dan indirmeye. bircok sarkiyi duyunca "aa ben bunu biliyordum" diyeceksiniz ;)= top 40 1930-1999[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sağol wendigo *hemen kazaayı açar*[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 09 Ekim 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Cok kolpa bir listeye benziyo ama...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 wendigo eyvallah ya çok iyi geldi bu bende şarkı isimleri arıyodum zaten biraz da eski olmaları bayağı iyi oldu[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 dün pati radyoda "hosunami gitti ?? " diye bi sarki caldi onun tam ismini ve grubun ismini alabilirmiiim[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 az sonra calacam gene sarkıyı yayında moder sabahların jingle ı o www.sezyum.com da bulabilrsin[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 muahah eyw[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben böle bildim bi şarkının isimin bilmeyipde bi şarkı indirip o bildim şarkı olmadığını düşünerek sonradan bildiğim şarkı çıkmasına çok mutlu oluyorum :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar