Reumer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 satan varsa almak isterim. yada yurtdışında oturan yada akrabası neyim olan biri getirtebilirse kargo parasını fazlasıyla verebilirim.. ısmarlayacam ama 2 hafta sora gelio o yüzden pek yanaşamıyorum :)
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kargo parası sorun değilse neden DHL Express ile almıyorsun? En fazla 3 günde geliyor ben öyle aldım :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yani sorun değil derken öyle 30 40 dolarda olmasın :) dsl ile ne kadar oluyo toa?
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 DHL 30 dolar :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ee arkadaşlar daha daha naber? :) yok yaw o kadar verilmez. ki zaten benim çok aşırı aciliyeti yok daha charım 13. lvl :) bekleriz 2 hafta ehe
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yok sana Toa moa[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
Öne çıkan mesajlar