Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Burada yeller esiyor?


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Nedne böyle son mesaj 15 Haziran'da atılmış[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aktif olarak oynayan kaç kişi var bildiğiniz?
Bi arkadaşım bi mmorpg'ye başlamayı düşünüo. Şu aralar SWG'yi almayı düşünüo, ben SB oynamıştım free trial olarak ama SWG oynamadım hiç. İkisini de oynayan varsa bi karşılaştırma yapabilir mi? Ben SB oynadığım zamanlarda Avrupa sunucusu olmadığı için benim girdiğim saatlerde koca serverda 50-70 kişi oluodu ki sanki single-player oynuomuş hissi yaratıodu. halen öyle mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa serverinda sabahları 200 tane adam oluyor, ancak sadece bir türk birliği var diye geleceksen, hiç düşünme bile, mourningde oyna. Şu anda türkler başlıca 3 birbirine düşman guilde (daha doğrusu ikisi kesin düşman, diğerini bilmiyorum) dağılmış durumda.[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 18 Temmuz 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SWG ve SB oynadim benim "kisisel" tercihim SB oldu ve hala devam ediyorum 20:00 24:00 saatleri arasinda 400 civarında oyuncu ile ( yaklasik olarak 20 Turk oyuncu var) oldukca da iyi vakit geciriyoruz. Server da zevk almak icin 1000 kisiye ihtiyac yok su an Damnation daki oyuncu tabani 400 ve bunun 200 u surekli bribiri ile savasiyor eger bu 200 kisi icindeyseniz zaten oyun amacina ulasiyor. Oyunda quest turunde, gezip gorecegin ve tek basina yapacagin fazla birsey yok. Eger boyle birsey istiyorsan SWG iyi secim, ancak heyecan ariyorsan SB de fazlasiyla var. Her gece surekli pvp yapma imkani ve oyle SWG deki gibi istedigin zaman pvp istedigin zaman naturel olma olayi yok. Buyuk savaslarda ( 50 vs 50 +) hala lag devam ediyor ama eskisi kadar kotu degil. Ayrica colde bazi Turk arkadaslari, Fransizlari ve Cinlileri pk lemek oldukca zevkli :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
sanırım Türk populasyonun en çok olduğu oyun Shadowbane dir ama nedense türk oyuncular paticiğe üye değil içlerinden bir kısmı sadece avaturk e üye geriside ubisoft yada kendi clan forumlarında konusuyorlar...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...