DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yeni tv geldi, digiturk taktık falan gayet güzel hd kanallar vs. bi dükkandan hdmi kablosu almıştım 2 tane sonra ps3'ü taktım 480p'de açtı ses falan var sorunsuz, görüntü ayarlarını yaptım 1080p'de açmadı, bildiğin eski televizyonlardaki karıncalı ekran gibi bişi çıktı. ben de 1080i'de açtım bu sefer ses gelmedi (10 saniyede bir falan geliyordu ses menüde sonra yine gidiyordu). digiturk'u geri taktım bu sefer digi'deki hd kanallarda ses alamadım görüntü kırılmaları oldu, sd kanallar sorunsuzdu. diğer kabloyu taktım digiturk düzeldi yine hd kanallar falan gayet düzgün sesli. ps3'ü taktım bu sefer 720p'de açtım yine bu sefer menüde ses geliyordu. fakat oyuna girince ses yine gitti. digiturk ise sorunsuzdu. problem kablodan kaynaklanıyor olabilir mi? marka bişi değil dandik mi bilmiyorum düzgün kablo işte ama hamalar gibi kalın değil. kablo hem yüksek çözünürlüklü görüntüyü hem de sesi taşıyacak kapasiteye sahip olmadığından olabilir mi bu sorun? gidip 40 lira vericem şimdi kabloya boşa gitmesin. bu arada tvde sadece hdmi girişi var görüntü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar