LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Herkese merhaba, Bazılarınız da bildiği gibi Moda'da küçük bir kafe & restoran açtık. Adı Semolina. Açık mutfaklı, şirin bir yer. Taze makarna, salata, kahvaltı, tatlılar vs olacak Semolina'da. Tek ahçısı eşim Hülya (Mutfak Sanatları Akademisi mezunu). Çok acil bir ahçı yardımcısına ihtiyacımız var. En fazla 30 yaşlarında mümkünse 20'lerinde. Haftada 6 gün çalışabilecek, mutfağı ve yemek yapmayı çok seven birini arıyoruz. Listenize iletirseniz sevinirim. [email protected] [email protected] 0506 660 29 06 0216 330 86 06 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aşçı olcak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Snake said: aşçı olcak ama. http://www.tdksozluk.com/index.php?qu=ah%E7%FD&ne=a&Submit=Ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 mustfağı ve yemek yapmayı çok seviyorum. çok güzel menemen, tavuk sote, pilav yaparım. ızgaram iyi değildir ama. bi de henüz benden iyi sos yapan birine rastlamadım (fakir olduğum için iyi sos yapan yerlere gidemedim). şartlar sizin için de uygunsa 1 ay sonra gelip başlayayım. menüyü bana verirsiniz. 12 hafta çalışırım menüye, sonra da şahanlere yaratırım. irtibat numaram : öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben kefilim bu kerkeneze, maaşınızı falan alırsınız zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 biz yiyiciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 LombaK_Knight said: Snake said: aşçı olcak ama. http://www.tdksozluk.com/index.php?qu=ah%E7%FD&ne=a&Submit=Ara hahahah bu utançla bir daha foruma giremezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hayirli olsun fevzi yolum düserse gelip taze yapilmis bir makarnani yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Aşçı olması lazım abicim, ahçı ne ööle maaşlı bedduacı gibi. tdk yalnış yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Aşçı olması lazım abicim, ahçı ne ööle maaşlı bedduacı gibi. tdk yalnış yazmıştır. AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 mayış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar