Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bnm bi ara bilgisayarıma kucuk bi telefon baglıydı modeme, telefon calınca bilgisayar acılıyodu kendiliginden nası oluyosa... bende okuldan eve gelirken odamı arıyodum geldiimde acılmıs oluyodu :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi anada yuksek voltaj elektirik vurumuştur. aaaa şeref yazmışmış:) [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine [Bu mesaj YSidiousY tarafından 09 Ekim 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
wussy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: streamon, 09 Ekim 2004 08:31 tarihinde demiş ki: :D :D cidden cok creative olmussun ring 2 ye malzememi cikartiyosun ring 2 ztn war[signature][hline]for more information!!
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 o senin dediğin lord of the ring 2 :p ring 2 yok bildiğim kadarıyla , ama varsa da gitmem , görmem , izlemem , bakmam vs.. 2 gün boyunca bilgisayar , ayna , televizyon gibi şeylere bakamamak kötü bir şey insanın canı da sıkılıyor[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok ring 2 aslında karmaşık japon versiyonu var o ayrı bide holli versiyonunun 2.si geliyo. abariiii[signature][hline]horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı. ///////////////////////////////// Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun.
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kedidiiir kedi..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yavru piton geri geldi öcünü alcak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Zuhahahaha dyna... LOL yahahaha yarıldım. LOL'ki ne LOL[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Öne çıkan mesajlar