SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Merhaba arkadaşlar, Ben arkadaşıma adwords kuponunu yeni bir hesapta tanımlayabilsin diye sanal kartımı verdim sonrasında kartı sildim. Şimdi bu kampanyalar otomatik ödeme ile yapıldığından o kuponun değeri kadar adwords kullanılsa fakat kampanya bitirilmese ve hesapta borç birikse bu beni etkiler mi ? Hesapta benimle ilgili bilgiler arasında sanal kartım adım soyadım ve varsa yaşadığım şehir vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Farketmez, tabiki de etkiler seni. Her halukarda sahtekarlik olacak. En kotu 1 ay borc birikir odemedigin icin hesap kapatilir. Eger takibini yapiyorlarsa illaki de bulurlar. Sonra da faturayi odersin ya da mahkemelik olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yani anladığım kadarıyla arkadaşımı etkilemez ama beni etkiler öyle mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Şöyle sorayım sorumu. Tutun ki bana geldi ihtarname. Ama hesap benim değil sadece hesap aktifleştirilmesi için kullanıldı sanal kartım. Ben herhangi bir şekilde itiraz edemez miyim hesabın sahibini falan göstersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar