Mathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Siteleri dolaşırken hep farkediyorumda bu Legends and Lairs 'ın ( bilmeyenler için Dungeons and Dragons'un genel accessory kitapları diyebilirim ) neredeyse her kitabının satış rakamı DnD2'nin core rulebooklarının satış rakamını ya geçiyor ya da katlıyor ... daha önce de belirtmiştim zaten. mesala bu Legends and Lair's in Path of Shadow / Faith/ sword / magic 1,5 milyon satmışken dnd players handbook 250.000 falan gozukuyor. ( amazondan bakıldı) . Eğer bu kadar iyiyse niye fazla insanın bu kitaplardan haberi yok ... ya da bu satış rakamlarının nedeni open gaming licence mı . Çünkü elimdeki 10 Legends and Lairs kitabından edindiğim bilgilerle soyleyebilirim ki kesinlikle DnD accessory'ler kadar iyiler hatta daha da iyiler. Siz ne dersiniz ... nedir bunun olayı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 d&d kitapları çıktıklarının 2. günü nete düşüyo. ben p2pde sadece mythic races handbook'u gördüm. bi de fiyaytları nasıl bu kitapların acep? sonuçta open game liscense ile yapılıyolar.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 wizards.com-search-legends and lairs..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Aynı DnD ile . ama amazonda indirim varken dnd lere bunlara yok kesinlikle. Fiyatlar 15-35 dolar arası[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Wizards ın sitesinde aramayın bu kitapları boşuna. Çünkü o kitaplar wizards tarafından çıkma değil.[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet grudge bu konuda haklı players handbook u çıktıktan 3-4 gün sonra nette görebiliyorsunuz p2p de hemen buluyorsun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ahuahauah hatta players handbook 3,5 e baktım 800 tane satmış sadece .. zuhahah .. ohannes yani[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Mathias, 23 Eylül 2004 18:18 tarihinde demiş ki: ahuahauah hatta players handbook 3,5 e baktım 800 tane satmış sadece .. zuhahah .. ohannes yani ayni handbook p2p lerdede 1000 lerce kez indirilmis.. sayki sevki ve indirmek warsa..yada indirim netten indirim seklindeyse kimse almas tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar