Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends and Lairs ( gerçek güç ? )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siteleri dolaşırken hep farkediyorumda bu Legends and Lairs 'ın ( bilmeyenler için Dungeons and Dragons'un genel accessory kitapları diyebilirim ) neredeyse her kitabının satış rakamı DnD2'nin core rulebooklarının satış rakamını ya geçiyor ya da katlıyor ... daha önce de belirtmiştim zaten. mesala bu Legends and Lair's in Path of Shadow / Faith/ sword / magic 1,5 milyon satmışken dnd players handbook 250.000 falan gozukuyor. ( amazondan bakıldı) .

Eğer bu kadar iyiyse niye fazla insanın bu kitaplardan haberi yok ... ya da bu satış rakamlarının nedeni open gaming licence mı . Çünkü elimdeki 10 Legends and Lairs kitabından edindiğim bilgilerle soyleyebilirim ki kesinlikle DnD accessory'ler kadar iyiler hatta daha da iyiler.

Siz ne dersiniz ... nedir bunun olayı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
d&d kitapları çıktıklarının 2. günü nete düşüyo.
ben p2pde sadece mythic races handbook'u gördüm.
bi de fiyaytları nasıl bu kitapların acep? sonuçta open game liscense ile yapılıyolar.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
Aynı DnD ile . ama amazonda indirim varken dnd lere bunlara yok kesinlikle.

Fiyatlar 15-35 dolar arası[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
evet grudge bu konuda haklı players handbook u çıktıktan 3-4 gün sonra nette görebiliyorsunuz p2p de hemen buluyorsun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ahuahauah hatta players handbook 3,5 e baktım 800 tane satmış sadece .. zuhahah .. ohannes yani[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Mathias, 23 Eylül 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
ahuahauah hatta players handbook 3,5 e baktım 800 tane satmış sadece .. zuhahah .. ohannes yani

ayni handbook p2p lerdede 1000 lerce kez indirilmis..

sayki sevki ve indirmek warsa..yada indirim netten indirim seklindeyse kimse almas tabi..
  • Yeni Oluştur...