jaws Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben universiteye başliyayı hayatımda cok sey değisti nemis pc oyunu fln alakam kalmadı net miş fln aklima bile gelmedi ama simdi sc ci yeni nesli görünce yazam dedim battle nette toss cu olarak cok canlar yakmıstım ama simdi sorsan zergling rush i bile durduramam herhalde :))[signature][hline]Düşünüyorum öyleyse varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne yenisi yahu ehoe şuraya mesaj atan ve yeni olan 3-4 kişi vardır heralde biz de 98-99 cocuuyuz oheo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaws Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu konuda baya iyiler wardir yani diyosun demi hani şöle disime göre birileri fln :)[signature][hline]Düşünüyorum öyleyse varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Benim bildigim bi bonecrusher var yeni olan :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hayır değılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben kendimi sc de asmıs bişi yapmak istiyorum bana taktik verebilecekler var mı (vardır da kesin benimki de soru!!!)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Eh bizde oynardık bakiim şimdi sylveria açılmış tekrar başlarım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Cuce, 22 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Benim bildigim bi bonecrusher var yeni olan :) Yok, o ezelden n00b.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar