Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 böyle arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz soldat gibi kalite sahibi oyunlardan tavsiye edin bakiim... illa savaş olması gerekmez..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Live for Speed.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 başka ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bravo bende destekliorum bu threadi ? varmi hakketen ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bi ara ANet in sitesinde tetrinet diye bi oyun vardı hatta Anet inde serverı vardı .. Tetris oynuyodun online bi kaç kişiyle ama diğerini bombalıyodun falan zevkli bi şiydi.. Adı : Tetrinet işte bulabilirseniz fena değildi[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
n0body Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cs 2d[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 mancınık[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 tetrinet stabil bi sunucu bulunduğunda CS kadar zevkli olabilio, denendi, onaylandı :D keşke pati de tetrinet sunucusu olsa..[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 continium süper otesi :) cok zevkli[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 cs 2d de iş yok. baktım biraz ama cok kısır.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya bu lfsnin demo pacthini goremedim nerede?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 tetrinet servera gerek olmaksızın rahat bir şekilde oynanıyor ip ile. bence servera gerek kalmadan kendi aramızda çevirebiliriz.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Öne çıkan mesajlar