vitae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadaşlar sizi etkileyen lider konusmaları varmı varsa nelerdir
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aklıma ilk gelen ve en güzellerinden "ya İstiklal Ya Ölüm!" soora sooraaa araştırayım :)[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Martin Luther King in ünlü konuşması tabiki. Bir de Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'u.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 wall bulamadım ama vardır etkileyicilerinden..konuyl alakası yok ama bi beğendiğim sözüde yazamadan geçemicem.. "Felsefecilerin işi sadece dünyadakileri incelemek ve onları yorumlamaktır..ama önemli olan dünyayı değiştirmektir" :=) Marx'ındı sanırım..[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 I have a dream... - Martin Luther King "United people can never be ignited" - Terry Pratcher, Guards! Guards![signature][hline]Silence in the studio!
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yeter soz milletin :D iste o nokta dinci laik ayriminin yapilmasini imam hatipli .imama hatipsiz bas ortulu bas ortusuz tamlamamlariniin turk ailesine girmesini saglamisti cidden tarihseldir ama cogu kolpa genclik bu bas ortusu bu laiklik cart curt nerden cikti die aval aval sorar :D
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sesinin iniş çıkışlarını vurgusunu en iyi ayarlayan ve konuşurken resmen aşklan konuşan bence tek kişi var oda Hitler. Nutukda oldukça içten söylenen bir konuşma.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
elma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ordular ilk hedefiniz akdeniz ileri kemal atatürk[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: chrisvassel, 09 Ekim 2004 09:08 tarihinde demiş ki: aklıma ilk gelen ve en güzellerinden "ya İstiklal Ya Ölüm!" soora sooraaa araştırayım :) sözle alakalı bir karikatür vardı yiğit özgüründü sanıyorum halktan yüksekte kürsüde bir adam:YA ISTIKLAL YA ÖLÜM! halk: "ISTIKLAL ISTIKLAL"[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: -Mix-, 09 Ekim 2004 14:57 tarihinde demiş ki: said: chrisvassel, 09 Ekim 2004 09:08 tarihinde demiş ki: aklıma ilk gelen ve en güzellerinden "ya İstiklal Ya Ölüm!" soora sooraaa araştırayım :) sözle alakalı bir karikatür vardı yiğit özgüründü sanıyorum halktan yüksekte kürsüde bir adam:YA ISTIKLAL YA ÖLÜM! halk: "ISTIKLAL ISTIKLAL" ahahah yarıldım ya!!! süper[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar