hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kadiköyde eski afm/tansaş ' ın yanındaki müzik dükkanında gördüm bugun .. tanesi 9 milyon muş 3 tane alıverdim ... ayrıca içerde kitapçıklar var , onlardan istetebiliosunuz seçip . yokyok yani .. haberiniz olsun dedim (faturaya baktim yerin adı "roll" muş )[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Royo? Luis Royo? gidip almak gerek ama elde yarı çıplak kadınlar ve iğrenç yaratıkların olduğu bi posterle kadıköyde gezmek tehlikeli olabilir....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 roll ismini de hereyere koymaya basladılar bakıköyde sinema 74 mudur nedir onun icinde de roll diye bi giysi dukkanı var.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 diabolik yaw naptin nettin ??? 1e 1.5 lik posteri açik mi dolaşçan :) hele luis royo çizimlerini ?? seni parçalarlar yaw üzerindeki resimi gören ... ama süper güzel yapio adam hatunların çizimlerini , ekstra saygilar.. Giger ında neredeyse baya bi Alien çizimlerini gördüm ... başka güsel çizimlerde vardı , da işte para : ühühühühü :[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar