di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Selamar, Asus x61s var elimizde. Esim kullaniyordu, sonra ben kullanmaya basladim ama aldigimdan beri sesi az cikiyor sanki aletin. Film/dizi izlemek iskence resmen. 720p Fringe'lerde zevk alamaz olduk resmen ses sistemini de satinca. Cozulebilir bir sorun mudur acep ? Cozulebilirse onerileriniz nedir ? Sorun bana garip geldiginden neyi kontrol edecegimi de bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kulaklık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Kulaklik ile yeterince kaliteli ve yuksek ses alabiliyorum ama 2-3 kisi bir seyler izlerken pek bir anlami olmuyor tabi kulakligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 "nutella yerim" said: kulaklıkLAR ? ve bu problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Aldigin z-bar'i cotonk diye indiririm lan kafana. Gorursun ozman problemi. Bundan alsam bile kucak kucaga mi oturcaz hem ? Herkesinki benimki kadar uzun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 di said: Aldigin z-bar'i cotonk diye indiririm lan kafana. Gorursun ozman problemi. Bundan alsam bile kucak kucaga mi oturcaz hem ? Herkesinki benimki kadar uzun degil. reis ne diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Benim kulaklik kablosu 2 kusur metre de, onu diyorum herkesinki benimki kadar uzun degil diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar