Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç Mimari

anil_selam

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar bu bölümü okumayı düşünüyorum ama nasıl girildiği ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak bi açıklayabilecek varmı biri diyoki ön kayıt öss de barajı geç yeter biri diyo olurmu öyle şey puan alman laazım bilen varsa bi inceliklerini güzel olan okulları filanyazıversin :(
Sosyal ağlarda paylaş

össli olanını bilemicem. ama yetenek sınavına girmen gerekiyo marmara, mimar sinan ve eskişehir için. zor iş vesselam...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

ben sahsen zamanın da 246.2 ile
itü ic-mimarlıga girdim

pek memunum[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

Baraji asip yetenek sinavina girmeniz gerekiyor. Ben Hacettepe mezunuyum... Hacettepe'nin yetenek sinavi 2 asamadan olusuyordu :
1. si modelden desen : Yani karsinizda size model olarak duran sahsi belli bir sure icersinde kagida aktarmanizi istiyorlar... Bundaki en buyuk sirlardan bir tanesi modeli kagida orantili olarak tamamen sigdirmaktir.. (Ayak parmagini bile sigdiramazsaniz direk elediklerini duymustum... ) Tabiki vucut hareketinin dogru olarak verilmesi ve oranti cok onemli. Bir diger onemli sey ise cizgi kaliteniz.

2. asama ise 2 asamaliydi :
2.1. yine modelden desen : yanlis hatirlamiyorsam sureyi bir miktar azaltmislardi.
2.2 ise imgesel tasarimdi : Bu bolumde ise belirledikleri konuyu resim etmenizi istiyorlar. Bu bolum secmek istediginiz alani belirleyen sinav kesinlikle. Mesela ic mimarligi secmek istiyorsaniz konuyu daha teknik cizmenizi oneririm. Hayal gucu tabiki cok ama cok onemli! Eger grafik ise tercihiniz konuyu grafiksel islemenizde fayda var. Yani kisacasi sececeginiz alana gore yorumlayin konuyu.

[Bu mesaj Porina tarafından 08 Ekim 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...