anil_selam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet arkadaşlar bu bölümü okumayı düşünüyorum ama nasıl girildiği ne yapacağımı bilmiyorum tam olarak bi açıklayabilecek varmı biri diyoki ön kayıt öss de barajı geç yeter biri diyo olurmu öyle şey puan alman laazım bilen varsa bi inceliklerini güzel olan okulları filanyazıversin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 barajı geçmen yeterli + yetenek sınavı.[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bi de puanlı olanı var. o daha şahane.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 össli olanını bilemicem. ama yetenek sınavına girmen gerekiyo marmara, mimar sinan ve eskişehir için. zor iş vesselam...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 valla talepte cok oluyor bu alana. grafikten bile önce hatta.daha teknik cizim oldugu için sanırım.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben sahsen zamanın da 246.2 ile itü ic-mimarlıga girdim pek memunum[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Porina Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Baraji asip yetenek sinavina girmeniz gerekiyor. Ben Hacettepe mezunuyum... Hacettepe'nin yetenek sinavi 2 asamadan olusuyordu : 1. si modelden desen : Yani karsinizda size model olarak duran sahsi belli bir sure icersinde kagida aktarmanizi istiyorlar... Bundaki en buyuk sirlardan bir tanesi modeli kagida orantili olarak tamamen sigdirmaktir.. (Ayak parmagini bile sigdiramazsaniz direk elediklerini duymustum... ) Tabiki vucut hareketinin dogru olarak verilmesi ve oranti cok onemli. Bir diger onemli sey ise cizgi kaliteniz. 2. asama ise 2 asamaliydi : 2.1. yine modelden desen : yanlis hatirlamiyorsam sureyi bir miktar azaltmislardi. 2.2 ise imgesel tasarimdi : Bu bolumde ise belirledikleri konuyu resim etmenizi istiyorlar. Bu bolum secmek istediginiz alani belirleyen sinav kesinlikle. Mesela ic mimarligi secmek istiyorsaniz konuyu daha teknik cizmenizi oneririm. Hayal gucu tabiki cok ama cok onemli! Eger grafik ise tercihiniz konuyu grafiksel islemenizde fayda var. Yani kisacasi sececeginiz alana gore yorumlayin konuyu. [Bu mesaj Porina tarafından 08 Ekim 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bakalım bende düşünüyorum..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar