Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lime Odyssey

Thermo

Öne çıkan mesajlar

Selam Paticik,

Zamanında Ragnarok oynamış ve gönlünün bir köşesinde sıcacık hatıralarını saklayanlar var aranızda biliyorum. Ragnarok denilince "Ah ulan ah!" diyorsunuz. RO2 hezimetinden sonra RO ve RO2'de çalışmış devlerin bir kısmı toplanmış başka bir oyunda daha çalışmışlar. Lime Odyssey şu anda NA'da alpha Kore'de ise cb sürecini yaşamakta. Developer firmanın tek bir projesi var yani sadece LO ile ilgileniyorlar. Şurada kendilerini kısaca ifade etmişler. Şurada ise kendi internet siteleri var.

NA versiyonunu Aeria yayınlayacak. :( Ancak forumlarında gördüğüm kadarıyla fena bir oyuncu kitlesi olmayacak gibi duruyor.

Alpha'ya almadılar beni daha o yüzden alpha'dan kendi aldığım ssleri koyamıyorum. Oyunun ssleri ve videoları çeşitli sitelerde kolayca bulunabiliyor zaten.

Hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

evet. f2p olması soru işaretlerini de birlikte getiriyor. aeria Shaiya gibi leş bir oyunu cash cow haline getirebilmiş bir firma. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Kore cbsini oynayanlar da yorum yapmıyor tabi çünkü daha cash shop açık değil. Bekleyip göreceğiz bakalım. Eğer karakter özelleştirme ve xp buff veren ürünlerden falan oluşan bir yelpazede hizmet veren cash shop olursa ben oynayacağım ne olursa olsun. parayla avantaj sağlamaya kalkarlarsa bakarım o zaman. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...