streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 beyler giden gidecek olan uzak durun derim..igrenc degil otesi ir film bu kadar banal alakasiz ilgisiz bir film daha gormedim yemmin ediyorum arkadasima onermekten dolayi o kadar pisman oldum ki adamin parasini geri veriyodum abi cuneyt babanin hollywood versiyonu ...bu kadar olur rezil rezil !!!!
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu kadar saldırı nie yaaa yuh yani okadar da kötü değil bence eğlenceli pek sinema filmi kalitesinde olmasada seyredilebilir ama rus enteresan tip :P[signature][hline]
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Punisher la alakası yok adamın yaptıı hareketlerin ..Bende katılıyorum en kötü cizgi roman-fiml uyarlaması olmuş..[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Öne çıkan mesajlar