_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yaklaşık 1 yıl aradan sonra tekrar yükledim sc2'yi fakat bu sorunla karşılaşıyorum, oyundayken bir an donuyo oyun ekran gidiyor geliyor ve yukarda bu hata çıkıyor, sonra devam ediyor oyun. geçen sene 32bit windows xp ve 2gb ramle hiç bi sorunla karşılaşmadan oynuyordum, şu an 64bit win7 ve 8gb ram var aynı sistemde fakat bu hatayı alıyorum. işlemci e8400 ekran kartı da 8800gt bu arada. dediğim gibi rami yükselttim sadece ve win7 64bit kurdum. benzer hata almış olan ve çözen var mı sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sıfırdan kurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 evet format falan atmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 virtual memory aka page file ayarlarıyla oynadın mı? oynamadıysan da bi min 4gb max 8gb deneyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ilk defa duydum zaten 64bit nie kurdunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yok ayarlarla oynamadım daha, belki daha basit bi çözümü falan vardır diye. 32bit olunca 3gb ram üzerini görmüyor işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ekran kartıyla ilgili bi hata gibi görünüyor, sc'de hatayı aldığım zaman alt+tab yapıca nvidia'dan da kernel bilmemne diyerekten bi hata geldiğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar