streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nokia 6100 350 mil 12 ay taksit nasil dersiniz kendisini nasil bilirsiniz onerbelieceginiz baska bri sey varmi yada nokia dan sasma lafi ne kada rdogrudur butun bunlar inokia 6100 cercevesinde cevaplayiniz :D[signature][hline][email protected]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben Nokia'ları pek sevmiyorum.Çok fazla özellikleri oluyor.Karışık geliyor bana.Ondan Sony veya Siemens tercihimdir.Tabii Nokia da bol özellik var diye kötü dememek lazım Nokia lar iyidir güzeldir, havalıdır.[signature][hline]My Honour is My Life
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 buradan yada Buradan fiyatlara ulaşabilirsin tabi buradaki fiyatlar biraz yüksek gelebilir sebebi döviz kurlarını düzenli olarak güncellememeleri. Döviz kurlar içinde Burayı yada Burayı kullanabilirsin[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 09 Ekim 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orhanozkara tarafından 09 Ekim 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 6100 gusel bi trelefon ama bence onun yerine aynı fiyata siemensin bi telefonu war c65 diye fotoraf falanda çeekıo bilmiom o ozellikleri istermisin. bide 2. el almayı dusunursen tabe cok gusel bi telefon alabailirsin[signature][hline]Hakanaka SkyWalker
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hakan aldim kardesim...:D ...3200 vardi siemensler vardi cok gitim geldim ancak cok zarif bir telefon ....ben gorunuse aldandim ...offff offfffff....cekmeme degermi almissin olum aglamami diyonuz :D[signature][hline][email protected]
Öne çıkan mesajlar