Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Uzun zamandir kullanmaya kullanmaya paslanmisim. Boyle tum fonksiyonlari anlatan ve bunlarin uzerine uygulama yaptiran(Or. Bu sekli cizin su kadar surede cizin vs. vs.) bir egitim sistemi var mi? Online derslikte olabilir, yeterki komutlarla beraber el aliskanligi kazandirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 torrent den bak bulursun bi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi o iş göt sıkışmadan olmuyor aslında ama yine de öğren tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 tam anlamıyla bir iş yerinde bir kaç proje ustunde calısıp tecrube kazanmadan o iş yalan.her zaman unutursun tekrar,ama yine de bir şeyler ogrenirsin calıs tutolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahahah 3-5kişi daha darbe vurursa adam başlamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 AutoCad mi ıyyy elimde çizerim daha iyi. Tutoşları düzgün yaparsan bişeyler kapıyorsun bakma sen bunlara öm atarım oradan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 nolax makinacı degılsın de mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Yok kararliyim:) Normalde baslangic seviyesinin biraz uzerinde kullaniyorum, daha da ilerletmem gerekli. Gerci butun denilenler dogru, boyle is yerinde totun sikismadan olmuyor bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 NolaxThensbane said: AutoCad mi ıyyy elimde çizerim daha iyi. Tutoşları düzgün yaparsan bişeyler kapıyorsun bakma sen bunlara öm atarım oradan bak. Ok bekliyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hacı bakma sen tutodan ogrenırsın baya bir şey ya da bak bulundugun sehırde makına muh. odası varsa oranın ınanılmaz ucuz fiyatlara kursları oluyor,ben pro. seviyede otoket kursunu 200 tl ye almıstım 3 sene once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 baktım kapalı şimdi site bende çıkıyorum anca akşama atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bu arada gallant neden autocad ne amaçlı kullanmayı düşünüyon bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Kurslar nasil bisi kapabiliyormusun? Yoksa bu komut bu ise yarar diye anlatip geciyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bende autocad 3dsmax photoshop hepsinin var bi eğitim seti. unuttuğun yerler oluyor şu nasıldı lan diyince açıp bakıyorsun hemen büyük rahatlık sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi napcan komutu menülerden halledersin işini,komut akılda mı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Yani akilda kalmaz onun icin soruyorum. Kimi kurs veriyor, millete line yazinca cizgi ciziyoruz diye anlatiyor. El aliskanligi veriyor mu tmmob un kurslari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 autocad kolay kursa gitmeden de 1-2 haftada öğrenirsin her şeyini. eğitim videoları dolu internette. el alışkanlığı derken?? bu sana kalmış bir şey çizdikçe öğrendiklerin kalıcı olacak. sen oturup çizmedikte kurs ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gallant said: Yani akilda kalmaz onun icin soruyorum. Kimi kurs veriyor, millete line yazinca cizgi ciziyoruz diye anlatiyor. El aliskanligi veriyor mu tmmob un kurslari? hacı soyle soyleyim,ben eskişehir'de aldım ve kursu veren adam eskişehir piyasasının en iyi muhendıslık tasarımcılarından biriydi ve idealist oldugundan ötürü para almadan veriyordu kursları,benim ogrenciyken imkanım param yoktu yeterki siz ogrenin diye kendini paralıyordu,taner civelek ismi google'dan aratıp mail vs de atabılırsın soru sormak ıcın cok ıyı nıyetlı bırıdır,ama dıger sehırlerde nasıldır bılmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar