Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ulan bariz kendi düşecek tuttum tuttum ayagına yatıyor salsa direk yerde FT sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 reyou said: said: Yılmaz Vural olsaydı ikisinide tekmeliyerek atardı o platformdan aauhauhauha lol süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 çok klas bi adam bu fatih terim ya böyle hani odun modun hede hödö de olsa bi şeytan tüyü var herifte insanın hürmet edip elini sıkası geliyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Abi bu benim çok yakın arkadaşımın babası (düşen adam) ne geyik makara dönüyor her buluşmada belli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yav said: çok klas bi adam bu fatih terim ya böyle hani odun modun hede hödö de olsa bi şeytan tüyü var herifte insanın hürmet edip elini sıkası geliyor dfs http://www.youtube.com/watch?v=R2bZBzzFKDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Adamın her lafı ayrı güldürüyor süper video ya . Son iki saniyede de iki laf çakıp kaçıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar