senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aquila said: okullu olup istekli olan napar sizin denkleme gore? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aquila said: okullu olup istekli olan napar sizin denkleme gore? askerliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yazilim olayina asigim diyor gidip isletme okuyor. http://3.bp.blogspot.com/_4C_tSMqS810/S1X3G45gu5I/AAAAAAAAFKg/1570NxxVo38/s400/The+God+I+Don%E2%80%99t+Understand+Reflection+on+Tough+Questions+of+Faith+Christopher+J.+H.+Wright.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Puani yetmemistir, ozel se parasi yetmemistir. Benim isim software development ama idealim cok farkli oldugu icin fizik muhendisligi okudum. CS okumak sart degil, muhendis zihniyetini edinmek onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bulabildiğin işlere tamah etmeye hazır ol. Üniversite terkim, 8 senedir filan yazılım işi yapıyorum. İşimde iyiyim, aynı işi yapan (hepsi olmasa da) bir çok bilgisayar mühendisini cebimden çıkartırım. MCSD sertifikalarım filan da var. Ve bunların hiç biri işe yaramıyor. Devlet dairelerine girmek hayal gibi bişi. kariyer.net başvurularım çok nadir dönüş alıyor. Şimdiye kadar beni işe alanların tamamı ya çok zorda kaldığı ve mecburen diploması olanlardan daha az maaş istediğim için beni seçtiler ya da arada tanıdık olduğu için işimde iyi olduğumu bildikleri için aldılar. Türkiye kitabı kapağına göre değerlendirenlerin ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 diplomanın değeri var. ama türkiye'deki tüm üniversitelerin tüm bölümleri için geçerli olan şey; diplomanın bir etiketten ibaret olduğudur. bir bok olamayacak adama bir bok olma şansı tanır. sahip olmayan adamı epey yavaşlatır, bazı sektörlerde cam tavan olur kimi için. bölüm farketmeksizin şu okullarda harcanan 4 yıla gerçekten yazık (tıp falan hariç tabii) o sürenin yarısında bilen adamın yanında intern yapsan kafadan çok daha iyi bi duruma gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 E yapın, kim tutuyor ki sizi? Okulda okurken parttime çalışın. Yazları staj yapın.. Niye boş duruyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben yapıyorum zaten. ha hedefim yüksek olmasa kırardım kıçımı mezuniyetimi beklerdim kebap, mezun olunca da tanıdık vasıtasıyla yeni mezun olarak bi işe girer mutlu mesut yaşamımı sürdürürdüm edindiğim etiket sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar