Novichok Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 30 Rock, The Office, Parks & Recration, Better Off Ted gibi şirketli ofisli iş hayatlı dizi arıyorum. İlla bu saydıklarım gibi komedi olmasına da gerek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bizimkilerde çok güzel bir şirket hayatı vardı. hele afedersin cıvık diyen çaycı çok can bir karakterdi. ergun bey.. dedikoducu ergun! gıcık herif yahu. kimse sevmezdi kendisini zaten. bırak sevmeyi kim sevsin onu be! tak kardeşim.. çok atar tutardı harika bi diziydi bak! kesin izle. halil pazarlama ile girişimcilik öğrenip, papağan ile babacım diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 the office less than perfect arrested development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaa sana çok mu iş verdiler bu ara başladın 3-4 paragraflı esprilere yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi ofisteyim ve burada acaip bi komedi ortamı var allah inandırsın mutluluk ve sevincimi paylaşıyorum dasaaa emilian, fransadan bildirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasanin ayarlarini kurcalamislar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fabrika ayarlarına geri dönü ruhsal çözülme ile allahın yanına geri dön olarak uygulayayım dedim ama olmuyor.. oh şit! fak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi çok fazla kafein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ny43zFochi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar