Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.x

kozalak

Öne çıkan mesajlar

@zach bunun kesin doğru olması için kızın sarhoş olması lazım orda yanlız.

belli olmaz pek ama yakında meydana çıkar konuşmalardan ilgisi var mı yok mu.

rüya olayına gelince ben yaptım işe yaradı ondan fikir olarak sunasım geldi, ha götümden sallamadım cidden görmüştüm kızı rüyamda orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gidip elbet abaza gibi söyleme,ne bileyim bak kızla ufak bi muabbet et,olayı ortamı romantikleştircek bir şey bul söyle

standart türk kızı kezban modunda degilse tak diye senden hoslanıyorum desen sktiri cekcegini sanmıyorum

yani rüya olayından her turlu iyidir,bana bi kız gelmişti hic tanımadıgım seni rüyamda gördüm diye,ben bile bu elizabet halimle bu kadar salak ayak yapan karıyla işim olmaz demiştim skjdaşhlajsdh
Sosyal ağlarda paylaş

"ya biliyor musun cok tanıdık bir yuzun var ne zamandan beri seni okulda gorsem böyle gelip konuşmak istedim bi turlu cesaret edemedim"

zaten su cumleyi kurduktan sonra hatunda ufaktan bi uyanma baslar,hem masumiyetiyle seni abaza yapmaz bu cumle hem de hatunu ufaktan ayıltır,soyle bi boyuna posuna bakar bi degerlendirme surecine girersin,ondan sonrası allah kerim
Sosyal ağlarda paylaş

canın cehenneme dedikten sonra burası fikirtepe diye bağırıp kafa at. sonra tekmeyi bas böğrüne.

düşenin dostu olmaz ve dost başa düşman ayağa bakar atasözlerini üst üste uygula.

düşünce onun düşmanı ol, ayağının üstüne çıkıp tekmele ve zıpla. bacağını en az 8yerinden kır! başı sağ olsun diye başı hariç kalan her yerlerini tekmele. sonra baskın basanındır diyip bas üstüne. bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

"ya biliyor musun cok tanıdık bir yuzun var ne zamandan beri seni okulda gorsem böyle gelip konuşmak istedim bi turlu cesaret edemedim"

zaten su cumleyi kurduktan sonra hatunda ufaktan bi uyanma baslar,hem masumiyetiyle seni abaza yapmaz bu cumle hem de hatunu ufaktan ayıltır,soyle bi boyuna posuna bakar bi degerlendirme surecine girersin,ondan sonrası allah kerim

abi bu eziklik olarak algılanmaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla simdi söyle

biz burda ne söylersek söyleyelim,kızı ve seni tanımıyorum,herkes kendi yasantısından başarılı oldugu taktikleri vs. veriyor,yani terste tepebilir,işine de yarayabilir,belli varsayım/kabuller yapıp konusuyoruz,yani kız hakkatten medeni/eglenceli/sagduyulu bir hatunsa bu cumleden bi anormallik cıkarmaz,sayet o kadar aynı cevredeymissiniz,normal algılaması gerek

zaten sen böyle dedikten sonra ay ben senin bildigin kızlardan degilim tribine baglarsa arkanı dön kac xd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...