Zach Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tanıştığında kızın ilgisini çekseydin sana belli ederdi zaten, başka tellerde gez, geç bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 en basit olarak sap mı değil mi onu öğren sonra hiç kasmadan yardır yok taktik yapcam, alt yapı hazırlıycam uğraşırken akşam simidinin yanına çay demlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi git direk senden hoslanıyorum de ya da hic bulasma yılan gibi ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 @zach bunun kesin doğru olması için kızın sarhoş olması lazım orda yanlız. belli olmaz pek ama yakında meydana çıkar konuşmalardan ilgisi var mı yok mu. rüya olayına gelince ben yaptım işe yaradı ondan fikir olarak sunasım geldi, ha götümden sallamadım cidden görmüştüm kızı rüyamda orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kızın sevgilisi olmadığını biliyorum. yılan ne lan hahaha. olm beceriksizliğimden soruyorum sinsilikten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 direk hoşlanıyorum çok sakat bide ya %83.5 ters tepiyor. kızın abaza olması lazım ters tepmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kızı rüyamdan gördüm diyince benim aklıma gelen tek çağırşım http://www.avanosgazetesi.com/images/stories/kamyon27032010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 evet direk konuşmam. %99.9 ters tepti bende şu ana kadar buna benzer şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya baba rahat ol kendine güven azcık yüzsüz ol naber napıyosun diye dal gerisi gelir. eğer öyle bi adam olamıyorum dersen 2 bira çak öncesinde yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi gidip elbet abaza gibi söyleme,ne bileyim bak kızla ufak bi muabbet et,olayı ortamı romantikleştircek bir şey bul söyle standart türk kızı kezban modunda degilse tak diye senden hoslanıyorum desen sktiri cekcegini sanmıyorum yani rüya olayından her turlu iyidir,bana bi kız gelmişti hic tanımadıgım seni rüyamda gördüm diye,ben bile bu elizabet halimle bu kadar salak ayak yapan karıyla işim olmaz demiştim skjdaşhlajsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nutella türk kızını hiç tanımamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tamam beyler naber napıyosun diye direk olaya giriyoruz. hadi bakalım. şimdi hafif alkol var ama saat geç sdf. yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "ya biliyor musun cok tanıdık bir yuzun var ne zamandan beri seni okulda gorsem böyle gelip konuşmak istedim bi turlu cesaret edemedim" zaten su cumleyi kurduktan sonra hatunda ufaktan bi uyanma baslar,hem masumiyetiyle seni abaza yapmaz bu cumle hem de hatunu ufaktan ayıltır,soyle bi boyuna posuna bakar bi degerlendirme surecine girersin,ondan sonrası allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Anelor said: nutella türk kızını hiç tanımamış bence. hacı izmir liyim belli standartların dısında yasıyorum o kabul saşkdhjashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 canın cehenneme dedikten sonra burası fikirtepe diye bağırıp kafa at. sonra tekmeyi bas böğrüne. düşenin dostu olmaz ve dost başa düşman ayağa bakar atasözlerini üst üste uygula. düşünce onun düşmanı ol, ayağının üstüne çıkıp tekmele ve zıpla. bacağını en az 8yerinden kır! başı sağ olsun diye başı hariç kalan her yerlerini tekmele. sonra baskın basanındır diyip bas üstüne. bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nutellanın önerisi güzelmiş beğendim ama direk onla girme bence öncesinde biraz muhabbeti kur sonra itiraf eder gibi patlatırsın. ulan FM de real madrid maçına taktik kasıyormuş gibi hissettim bi an sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bizim kızlar bize naber diyo gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 in soviet izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ooo oglum benle cok kız tanısmak istedi ben yuz vermedim şslakdhşlsjdah iç ses uyan mamoş sabah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "nutella yerim" said: "ya biliyor musun cok tanıdık bir yuzun var ne zamandan beri seni okulda gorsem böyle gelip konuşmak istedim bi turlu cesaret edemedim" zaten su cumleyi kurduktan sonra hatunda ufaktan bi uyanma baslar,hem masumiyetiyle seni abaza yapmaz bu cumle hem de hatunu ufaktan ayıltır,soyle bi boyuna posuna bakar bi degerlendirme surecine girersin,ondan sonrası allah kerim abi bu eziklik olarak algılanmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen benim dediğimi yap garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi bi kızla asla açık konuşmucaksın. ha biliyosan karakterini konuşursun ama tanımıyosun. o düşünsün kafasında kursun ay ne demek istedi acaba diye. meşgul edicen kızı sdfs. ister istemez senin yaptıklarını düşünsün sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lan kozalak kardeşim, burdan tavsiye alma. Ama bi bowling organizasyonu ayarlarsan süper olur. Liseli gibi hafta içi olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 cesaret edemedimi fırsat bulamadım olarak değiştirebilirsin bide çok tanıdık bi yüzün var klişesinide atabilirsin heralde tanıdık olcak lan 4382940283 kere okulda karşılaşmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi valla simdi söyle biz burda ne söylersek söyleyelim,kızı ve seni tanımıyorum,herkes kendi yasantısından başarılı oldugu taktikleri vs. veriyor,yani terste tepebilir,işine de yarayabilir,belli varsayım/kabuller yapıp konusuyoruz,yani kız hakkatten medeni/eglenceli/sagduyulu bir hatunsa bu cumleden bi anormallik cıkarmaz,sayet o kadar aynı cevredeymissiniz,normal algılaması gerek zaten sen böyle dedikten sonra ay ben senin bildigin kızlardan degilim tribine baglarsa arkanı dön kac xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar