di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Aga ne yapiyorlar bu adamlar ya ? Yani cikacak quad core'lu Transformer Prime'da da 3G olmicakmis. E ne anladim ben o isten ? Su usb modemleri falan kullanmak cok zor olmasa gerek, acaba ondan mi eklemiyorlar diyorum ama henuz bir uygulamasi da yok bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bazı modelleri tf101 ile çalıştırdıklarını iddia ediyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dayaklık lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 enazindan archosun yaptigi gibi yapsalardi iyi olurdu.adamlar normal usb 3g dongle i alete gommusler,boylece 3g icin olan vergilerden de kurtulmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Note alacağıma s2 ile kullanırım diyerek verdim siparişi bugün .Usb modem çalışırırsa güzel olur ama wifi hotspot varken gerekli olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar