DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hazır indirim varken gidip televizyon alalım diyoruz, Panasonic'in neoplasma televizyonları çok başarılı gözüküyor görüntüsü falan çok hoşuma gitti açıkçası, babam ise radikal islamcı modunda plazma almam diyor. İşin garip yanı ben 40 inç kafidir diyorum ama babam 40-42 olmaz ufak onlar diyor, benim de hatırladığım kadarı ile 42 inç üzerinde plazmanın üstün oluşu idi. 3d falan ilgimi çekmiyor hiç, sadece kalite bakımından ne tavsiye edersiniz? Samsung 100hz 40" Led 1300 tl vatan'da, 1700-1800 falan verebiliriz babama kalsa daha çıkacak ama çok abartmasın istiyorum. Bana plazma ile ilgili işe yarar argümanlar sunabilirseniz çok sevinirim açıkçası. Muhtemelen 46-47" bir şey alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 plasma mi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 1080p Full HD projeksiyon... Inanılmaz birşey olmuş... En kısa zamanda alacağım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 onun ledini çıkarsalar var ya tadından yenmicek. yakında o da gelir zaten, normal ışıklandırma falan yavaş yavaş yaygınlaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla plazmaya hayır diyen peder projeksiyona ne der bilemem, kaldı ki full hd 1 tane gözüküyor vatan'da onun da fiyatı sağlammış, çok uçmak istemiyorum açıkçası. valla bişi söyleyin şu plazma led konusunda çok müteşekkir olucam gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar