Grast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Dota 2 Beta invite yada key almak istiyorum. 50 TL önerebilirim bir invite a yada isteyen olursa Origin Accountumla takaslayabilirim İçinde Battlefield 3 Limited Edition (Rus version değil) ve Fifa 12 mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fifa key 35-40 lira, bf3 kimbilir kaçtır çok iyi teklif olsa direk verirdim bunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bende parayi az buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 şuraya yaz bunu 5 dk içinde bulursun ama çok yakında open beta olacak + oyun zaten %99 beleş olacak. ben bi beta için bunları vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ya internet üzerinden tanımadığım etmediğim veya ulaşamayacağım insandan almak istemiyorum. Sythe te 3 adam buldum 2 si baya vouche sahipti 3 üde parayı alıp msn'de offline oldu o yüzden buraya yaziyim dedim artık. FPS dende çok zevk alamıyorum Fifa'yı rus olarak almıştım gittigidiyordan 35 TL'ye BF yi 60 a fln almıştım o yüzden toplam 100 fln edio. Ama nakit istenirsede burda tanıdık ettik birine yüzyüze yada banka hesabı şeklinde verebilirim 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sanki burdan key aldığın adamın evini basabilcen. Ulaşabilcen istemese. Seninki de laf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hayır en azından muhattap olabileceğim bir insan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sen de haklısın... En azından gizliden takibe alıp, pati buluşmasında kafasına bişiler geçirilebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Silphatos said: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 şuraya yaz bunu 5 dk içinde bulursun ama çok yakında open beta olacak + oyun zaten %99 beleş olacak. ben bi beta için bunları vermezdim. Çok teşekkür ederim. adamın tekiyle anlaştım 20 dolara aldım steam gift olarak. Tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bana da az komisyon ataydın kuru teşekkür yerine sdfas şaka şaka hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 2 tane gift mevcut 50 liraya satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tanesini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 deus ex human revolutionla takasladim 1 keyi. baya kazik yedim ama artik yapacak birsey yok, belesti zaten key, haydan gelen huya gitti. Key isteyen varsa benle temasa gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Odeon said: tanesini ;) sattın mı :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 50$'lık oyunla beta keyi takas edip nasıl kazıklanıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 neyse 2. keyide terrariaya aldim iyi oldu, sahgfujshdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar