calomer-dp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eger imesh , kazaa vs. çalışmıyorsa ben nereden çekebilirim müzik videosu veya full filmleri felan ? Bildiğiniz bir site varsa söyleyebilirmisiniz özel mesajdan felan.. ??[signature][hline]Calomer-dp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 www.suprnova.org bit tornado bul öyle çek...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet bir üni. öğrencisi daha yasaklar arasından sıyrılıp download etme yolları arıyor..:)) heHehh ilacın ftp kardeş, ftp lari tara.. bilki .torrent kullanmak da yasaklar arasında..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 08 Ekim 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tabiki irc varken öyle 2kb sabit download hızıyla supernova dan bişey indirmek zorunda değilsin. Benim bi yazım vardı irc den download la ilgili arama opsiyonunu kullanarak bulabilirsin. Ayrıntılı olarak açıklamıştım herşeyi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kardeş twister var oda güzel.. fakat suposored sürümünde 4 tane spyware birlikde geliyor onları temizlemen lazım ip tunnel kullanıyorduk bir ara şimdi sistemi dğeiştirdiler koç üniversitesi atladı üstümüze artık bir port üstünden başka portu kullanmada yok :( varsa bilen yöntemleri sölerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 dc ++ diyorum gerisi yalan ... D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar