Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ragnarok'un yeni patcih olan Amatsu patchini aşağıdaki adresden indirebilirsiniz; http://www.ragnarokturkey.com/amatsu_patch/rag_amatsu_g.zip Yaklaşık 60mblık olan bu dosyayı indirdikten sonra install edin ve oyununuza kaldığınız yerden devam edin. İyi Oyunlar.[signature][hline]8x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben indirdim fakat oyunda potion flm içtiğimde effect bulunamadı diyor.Ve başka başka bir sürü hata veriyor .[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben yükledim fakat paso hata mesajları alıyorum ilginç ?!?!?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected]
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tam olarak mesajı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırm. Ben bu linkden indirdim ve linki aynen yolladım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.[signature][hline]8x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesela Bir Potion içtim diyelim.Potion içtiğimzde bir efekt çıkar ya karakterin üstünde o çıkması gerekirken masaüstüne dönüp .....(bir sürü olduğundan ezberimde değil) efekti bulunamadı diyor.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar