gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Evet tercihen Q9400 ve üstü bir model istiyorum. Sadece battlefield 3 oynamak için evdeki pc yi tekrar aktif hale getirdim ekran kartını yeniledim ama hala fps çok düşük kalıyor.. Günde 1 saat oyun oynamak için komple anakart işlemci ram masrafına girmeyi düşünmüyorum ve çözümü eski seri iyi bir işlemci ile çözmeyi düşünüyorum.. Q9400 ve üstü modeller ilk tercih sebebim ama varsa ve fiyatı uygun olursa diğer modellerde tabiki konuşulabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gellidus said: Evet tercihen Q9400 ve üstü bir model istiyorum. Sadece battlefield 3 oynamak için evdeki pc yi tekrar aktif hale getirdim ekran kartını yeniledim ama hala fps çok düşük kalıyor.. Günde 1 saat oyun oynamak için komple anakart işlemci ram masrafına girmeyi düşünmüyorum ve çözümü eski seri iyi bir işlemci ile çözmeyi düşünüyorum.. Q9400 ve üstü modeller ilk tercih sebebim ama varsa ve fiyatı uygun olursa diğer modellerde tabiki konuşulabilir.. q8200 var boşta yatan bi tane,garantisiz,kutusuz,fansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Teşekkür ederim. Hallettim sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 banada ucuz yollu bi quad core lazım arkadaşlar ömden ulaşın ya varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar