Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsmet Ay'ı kaybettik..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 aydır hastahanede yatiomuş zaten...çok severdim bende
süper baba,tatlı kaçıklardan tanırdım.büyük kayıp:([signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Admin
Mesaj tarihi:

Allah rahmet eylesin

:([signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
valla hepimizin başı sagolsun çok değerli bir sanatçımızı kaybettik yeri hiç bir zaman doldurulamayacak bir insandı o[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Kucukken ben daha 7 yasındayken gormustum. Ben anneme bagırıyordum oda bana cok ayıp hic insan oyle laflar soylermı anasına babasına demıstı.

Hatırladımda sımdı Uzuldum :([signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Çok üzüldüm yazık olmuş... Çok severdim kendisini. Kendisini bu kadar sevmemin en büyük nedeni de Tatlı Kaçıklar'daki üstlendiği roldür... Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
walla cok üzüldüm yaa :( allah yakınlarına we tüm sevenlerine sabır wersin![signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
  • Yeni Oluştur...