BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 allah rahmet eğlesin... :([signature][hline]Let's blitz..!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 8 aydır hastahanede yatiomuş zaten...çok severdim bende süper baba,tatlı kaçıklardan tanırdım.büyük kayıp:([signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah rahmet eylesin :([signature][hline]Grandmaster HamburgerDynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah rahmet eğlesin. Yakınlarına başsağlığı ve sabr dilerim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah rahmet eylesin. Değerli bi tiyatro sanatçısıydı...[signature][hline]Fire in the Darkness...
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah rahmet eylesin.. :([signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla hepimizin başı sagolsun çok değerli bir sanatçımızı kaybettik yeri hiç bir zaman doldurulamayacak bir insandı o[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Allah Rahmet Eylesin..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kucukken ben daha 7 yasındayken gormustum. Ben anneme bagırıyordum oda bana cok ayıp hic insan oyle laflar soylermı anasına babasına demıstı. Hatırladımda sımdı Uzuldum :([signature][hline] The Truth is out There
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :( ....[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Çok üzüldüm yazık olmuş... Çok severdim kendisini. Kendisini bu kadar sevmemin en büyük nedeni de Tatlı Kaçıklar'daki üstlendiği roldür... Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karakabus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ii oyuncuydu ALLAH rahmeteylesin :([signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 allah rahmet eylesinn...saygıyla anacağız.....
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :([signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
che Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 walla cok üzüldüm yaa :( allah yakınlarına we tüm sevenlerine sabır wersin![signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
Öne çıkan mesajlar