Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aramaya inanmadım.durumu açıklayayım.bildigim şeyleri söyleyeyim.bilgisayarımı aldıgım gunden beri aynı kullanıyorum ve herhangi bir virus malware filan yok. son 2 haftadır yaklasik sürekli internetim gidiyor.modemin internet ısıgı yaniyor arizali oldugunu da sanmıyorum.ama gidiyo işte internet.ya modemi resetleyince geri geliyor ya da ağ bağlantısından devre dışı bırakıp etkinleştirince geri geliyor ağı.takiliyorum mesela su an gsl falan izliyorum tık yok.ne bilim hon oynamak için oyunu aciyorum sıra aliyorum birden gidiyo.veya konu dısından kişisel bölümüne tıklıyorum bi bakıyorum net gitmiş sayfa gelmiyor falan. azcık bakındım güvenlik duvarı falan filan cesitli şeyler okudum kapattım denedım bisi degismedi.ne modem ayarım ne bilgisayarımda bisi degisti aldıgımdan beri dedigim gibi 2 hafta once basladi.telekom ile alakali oldugunu sanmıyorum cunku internet ısıgı sonmuyor ve wirelessla bağlanan ev arkadasımda bisi olmuyor. yardım plz cildiricam 20 dk ya bi en geç net gidip geliyo.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende de oluyor aynısı son 3-4 haftadır . Splitter falan değiştirdim çare olmadı . Her telefon gelişinde de banko kesiliyor ayrıca. Bir de hızım da çok düşük , adil kullanım diyicekler diye o konuda şikayet edemiyorum zaten . Biri ADSL bu arada , B.evler İst
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ankaradaki bazı git gellerden ben sorumlu olabilirim :)
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ismini beğenmediklerimi direk kesiyorum. kız isimlerine de fazladan fazladan veriyorum sfdfds
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abiiii 5 numaranın kaç dakkası kaldııı??
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kullandigin dns lerde sorun olabilir bi ihtimal.
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bendede buna benzer bi problem var 1 aydır felan devam ediyo , birde belli saat aralıklarında kesilio devamlı 8-9 arası sabah 5:30-6:30 vs ..
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bir de basliktan bise anlasilmiyo. ver alkah netim gidiyo ne abi, sık sık internetim gidiyo desene :D
cabot Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende de aynı sorun var ama torrent actıgımda ya da video izldeğimde gidiyor genelde
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 cabot said: Bende de aynı sorun var ama torrent actıgımda ya da video izldeğimde gidiyor genelde this. ayar oldum aylardır aynı sorun.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o nedirbi fikrim yok.troll mü veya ne.bu arada dns sorunu yok.yüzlerce defa da res attım modeme ttnetin verebileceği bütün ip aralıklarından ip aldım.bana mısın demıyor.bi çözüm bulun abi suna nolur telekomla mi alakasi arayip soriyim mi nedir.madem telekomla alakali ev arkadasımın niye gitmiyo wireless da neti.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 modemin ayarlarini tamamen default a getirdim igneyle resetleyip sonra firewall u kapadım modemin.düzeldi su an gitmiyor net artık.siz de deneyin aynı sorunu yaşayanlar.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 torrent vs. açıkken çok fazla istemciyle işlem yaptığı için firewall da bunların hepsini denetlediği için modemin işlemcisi kitleniyor sanırım.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla firewall u kapattıgım icin mi duzeldi yoksa duzelmedi de gecici olarak mi gitti bilmiyorum yani.istedigimi yapayim ev arkadasimda gitmiyodu net wirelessla baglaniyodu bende gidiyodu.modemin internet isigi da sonmuyodu.ama kabloda veya ethernet kartinda modemde falan da bi ariza yoktu.torrent filan degil normal hon oynamak icin giriyorum dc yiyorum filan boyle internet yiyen seyler de degil pek.neyse simdilik gecti gibi ama bakalim geri gelicek mi.
cabot Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yaptım dediklerini ilk torrent denememde basarıya ulastım.Bakalım devamı gelcekmi
cabot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bigün düzgün kullandım suan yine gidip geliyr
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bende bir cinslik var, torrent açıyorum video izliyorum net gitmiyor. Ama başka bişey yaparsam 20 dakikada 1 defa ilişkimize ara veriyoruz. Sorunumuz ne anlamadım.
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla biraz araştırmıştım sorunu yaşarken de.bazıları da sorunu modemin prizini değiştirerek çözmüş.voltajda bıdı bıdı bıdı bi problem oluyomuş sinyal kesiliyomuş arada o yüzden bilmiyorum artık teknik kısmını da,ne bileyim sağdaki duvardan alıp soldaki duvarın prize takın.ben firewall u kapatırken ayni zamanda prizi de değiştirmiştim belki elektrikle alakaliydi olay öyle denk geldi bilmiyorum.su an gitmiyor ama netim artık.
cabot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Onu da deniyim. Cıldırcam artık modemi parcalıcam ttneti kapatıcam uydunete fln gecicem olmazsa
Ondskan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Benzer bir problem bende de vardı, biraz araştırmadan sonra şu adımları uyguladım ve düzeldi: 1. LAN/Ethernet sürücüsünü güncellememişim,onu hallettim. 2. Aygıt yöneticisinde Ethernet'in özelliklerinden Wake on LAN'ı kapadım (sanırım ana sebep buydu) 3. Google'da konu hakkında araştırma yaparken benzer şikayeti olan birinin benim gibi avira antivirus kullandığını görüp, ortak nokta o olabilir diyerek kaldırdım. Bunları adım adım yapmadığımdan tam olarak hangisi bilmiyorum, umarım faydalı olur.
Öne çıkan mesajlar