Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ver allah netim gidiyor


Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

aramaya inanmadım.durumu açıklayayım.bildigim şeyleri söyleyeyim.bilgisayarımı aldıgım gunden beri aynı kullanıyorum ve herhangi bir virus malware filan yok.

son 2 haftadır yaklasik sürekli internetim gidiyor.modemin internet ısıgı yaniyor arizali oldugunu da sanmıyorum.ama gidiyo işte internet.ya modemi resetleyince geri geliyor ya da ağ bağlantısından devre dışı bırakıp etkinleştirince geri geliyor ağı.takiliyorum mesela su an gsl falan izliyorum tık yok.ne bilim hon oynamak için oyunu aciyorum sıra aliyorum birden gidiyo.veya konu dısından kişisel bölümüne tıklıyorum bi bakıyorum net gitmiş sayfa gelmiyor falan.

azcık bakındım güvenlik duvarı falan filan cesitli şeyler okudum kapattım denedım bisi degismedi.ne modem ayarım ne bilgisayarımda bisi degisti aldıgımdan beri dedigim gibi 2 hafta once basladi.telekom ile alakali oldugunu sanmıyorum cunku internet ısıgı sonmuyor ve wirelessla bağlanan ev arkadasımda bisi olmuyor.

yardım plz cildiricam 20 dk ya bi en geç net gidip geliyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o nedirbi fikrim yok.troll mü veya ne.bu arada dns sorunu yok.yüzlerce defa da res attım modeme ttnetin verebileceği bütün ip aralıklarından ip aldım.bana mısın demıyor.bi çözüm bulun abi suna nolur telekomla mi alakasi arayip soriyim mi nedir.madem telekomla alakali ev arkadasımın niye gitmiyo wireless da neti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla firewall u kapattıgım icin mi duzeldi yoksa duzelmedi de gecici olarak mi gitti bilmiyorum yani.istedigimi yapayim ev arkadasimda gitmiyodu net wirelessla baglaniyodu bende gidiyodu.modemin internet isigi da sonmuyodu.ama kabloda veya ethernet kartinda modemde falan da bi ariza yoktu.torrent filan degil normal hon oynamak icin giriyorum dc yiyorum filan boyle internet yiyen seyler de degil pek.neyse simdilik gecti gibi ama bakalim geri gelicek mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla biraz araştırmıştım sorunu yaşarken de.bazıları da sorunu modemin prizini değiştirerek çözmüş.voltajda bıdı bıdı bıdı bi problem oluyomuş sinyal kesiliyomuş arada o yüzden bilmiyorum artık teknik kısmını da,ne bileyim sağdaki duvardan alıp soldaki duvarın prize takın.ben firewall u kapatırken ayni zamanda prizi de değiştirmiştim belki elektrikle alakaliydi olay öyle denk geldi bilmiyorum.su an gitmiyor ama netim artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benzer bir problem bende de vardı, biraz araştırmadan sonra şu adımları uyguladım ve düzeldi:

1. LAN/Ethernet sürücüsünü güncellememişim,onu hallettim.
2. Aygıt yöneticisinde Ethernet'in özelliklerinden Wake on LAN'ı kapadım (sanırım ana sebep buydu)
3. Google'da konu hakkında araştırma yaparken benzer şikayeti olan birinin benim gibi avira antivirus kullandığını görüp, ortak nokta o olabilir diyerek kaldırdım.

Bunları adım adım yapmadığımdan tam olarak hangisi bilmiyorum, umarım faydalı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...