Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 arkadaşlar elimde bir large BOD var, exceptional chainmail gold set, 20'lik. bunun small BOD'larını arıyorum, chainmail tunic kısmını buldum, yani choif ve leggings kaldı. elinizde mevcutsa, uygun fiyattan talibim :) kızınızı oğlumuza istiyoruz yani :p neyse, elinde bu BOD'lardan olup da satmak isteyen varsa, bana icq'dan ulaşabilir. icq uin'im : 443 45 160 şimdiden teşekkürler, sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben de sunlari ekliyim bari lazim olan :) 20x bronze plate arms 10x aggy chain tunic 20x aggy ring gloves 20x verite plate tunic ayrica tailor icin: 20x tunic 20x long pants ve tum 10x barbed female parcalari varsa ;) icq : 15357077 (hala olmayan varmi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Aldığınız BOD'ları, bana hibe etmenizi istiyorum :) Sevgiler,[hline]Goodness [Sinister] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya kimsede yok mu :( hevesim kursağımda kaldı walla, ama bulcam azimliyim :p bu arada arkadaşlar, dün ilk BOD'umu tamamladım, sizinle paylaşmak istedim bunu, çok heyecanlı bi olaymış, süperdi :) Sanrey'in çok yardımı oldu, kendisine teşekkür ediyorum, o olmasa başaramazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 sanrey bana da su bodlar lazim trade yapabiliriz belki: 15 exc horned studded armor 10 exc leather leggings 10 exc spined studded leggings 10 exc spined studded sleeves 10 exc spined studded bustier 10 exc spined female leather armor x2 10 exc spined leather skirt 10 exc spined leather bustier x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 15 shadow normal platemail bodları lazım bana da.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ha bu arada senin cloth tbodlar bende kesin var barbedlardan emin diilim bakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Dharma, 21 May 2003 11:39 tarihinde demiş ki: bu arada arkadaşlar, dün ilk BOD'umu tamamladım, sizinle paylaşmak istedim bunu, çok heyecanlı bi olaymış, süperdi :) ehe evet ilk bodlarda öyle oluyo sonra hırs yaparsan işkençeye dönüşüyo bod bulmak için sürekli ugraşıyosun en güzeli zamana bırakmak ve sürekli bod trade eden elemanlarla takılmak mesela uoss forumlarında görmüştüm bi kaç manyak var böyle 5-6 accountla bod alan :) ehe hatta millet sinirleniyodu 1 haftada aldıgım bodları 1 günde alıyosun diye :P ps : akşama bana lazım olan bodları ve elimdeki trade için koyucagım bodları yazıcam sakın bod satmayın kimseye belki bana lazımdır :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne [Bu mesaj Popeye tarafından 21 May 2003 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 dark: barbed disindakileri buldum tailorda barbedlarda durum biraz karisik icqdan konusuruz... p0p0ye: benim gibileri kastedion sanirim 11 smith var bod aldigim ;), bodlari yaz elimde varsa yardim ederim. bi de icqda surekli bod isinde olan yaklasik 50 kisi :) ve dharma: goldlari da elbet bulucaz merak etme sen ortakcim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ay biran önce bulsak süper olurdu yahu, ama bu gece de zaten pingler müsade etmedi, umarım yarın. ger.i sen yanımda olduğun sürece bulacağımızdan hiç şüphem yok benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Dharma, 22 May 2003 02:50 tarihinde demiş ki: ay biran önce bulsak süper olurdu yahu, ama bu gece de zaten pingler müsade etmedi, umarım yarın. ger.i sen yanımda olduğun sürece bulacağımızdan hiç şüphem yok benim :) bugun pingler bole oldugu icin bod run bile yapamadim sinir bi durum...benim yanimda senin de sansin oldumu butun bodlari bulurus bis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yok sanrey sen henüz o gruba giremedin 5-6 accountla bod almaya başlayınca senide o gruba sokarız :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Popeye, 22 May 2003 22:51 tarihinde demiş ki: yok sanrey sen henüz o gruba giremedin 5-6 accountla bod almaya başlayınca senide o gruba sokarız :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne efet benim simdilik 4 accum var yeterli deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bende de bıseyler olucak,oyuna gırınce bakarım neler var.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar