yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 burdaki eskişehirli patilerin çoğunluğu anadolu üniv de herhalde
mitin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: _Insomnia_, 06 Ekim 2004 15:03 tarihinde demiş ki: anadolu nun neresinde ve neci olarak calısıosun? EMYO da bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum. Siz gelip bir çayımı için.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kusra bakma da emyo nedir? daha dogrusu nerde[signature][hline]kofte+piyaz
mitin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eskişehir Meslek Yüksek Okulu, Konservatuvarın yanı[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aga yerini bilsem gelirimde bilmiyom bigün bi buluşma ayarlayalım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar