Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Waw bi müzik var onu nasıl başka şeye çevirebilirim formatını yardım lütfen
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 programlarla??? alto mp3 maker mp3 ve cd track ine cevirmene izin verio register olmazsan cd den 12 şarkı aktarabiliyorsun en fazla[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 alto nedir yenirmi nerde bulunur vede ben cd ile işim yok sadece bilgisayara indirdim müzik dosyalarda var
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nero Wave Editor[signature][hline]Silence in the studio!
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nasıl kullanıcam peki Nero yu
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nero Wave Editor u indir/bul ac wav dosyasini save as de mp3 olarak kaydet once bi deneyip sonra sorsan daha iyi olurdu :)[signature][hline]Silence in the studio!
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nero Wave Editor u bulamadım inndir.com a ve download.com a da baktım hep nero ile ilgili şeyler var ama wave editor yok nerden bulabilirim peki onu
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cdex diye bi program var şiddetle onu tavsiye ederim bütün albümlerimi bilgisayara hem extractladım hemde mp3 formatına çevirdim bu programla[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 alto indir dioz olm :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cdex mi programın adı nerden indiririm abi isimle olmuoki yok hiçbi yerde:(
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 burdan indirmiştim ben[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sagol ben indirdimde şimdi anlamadım kullanımını nasıl dosya açıcam bunda şimdi bende müzik dosyası var bilgisayarımda ama onu çıkartamıom cdex te
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla bende çok odunumdur bu konularda ben cd yi koyuduğumda o otomatik gösteriyodu şarkıları sonra yandaki menüden extractlıyodum audio olarak (mp3 olarak extractlıyodu o)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Öne çıkan mesajlar