suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 calimero said: abi yazık ya, şu tartışmada mhp'nin verdiği öneri ne biliyor musunuz? kadına şiddet konusu ile ilgili bir öneri veriyor mhp ve bununla ilgili herhangi bir söz geçti mi televizyonlarda fln, hiç sanmıyorum... misal şunun yerine sebahat tuncel'in bir konuşması vardı aynı oturumda (bundan biraz önce ya da sonra), bildiğin kadın olarak secde edilecek konuşmaydı. tabi, bir kişi bile laf atamadığı için gündeme gelmedi "teşekkürler sayın sebahat tuncel" diyerek bitti... sonra olay yine chp vs akp fight'a döndü, ki sebahat tuncel konuşmasında bunu da belirtmişti fln... Bende dinledim o konuşmayı daha doğrusu babam tam metnini bulmamı söyledi bulup getirdim bende ve okudum.. Bizim pedere senin yorumunuda okuttum , geçen gün basın toplantısında senin söylerinden yola çıkarak eleştiride bulunmuş akp ve chp ye sana da teşekkür etmemi istedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahaha, eyv. yalnız tam metni bana da atarsan ödeşmiş oluruz sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 niye 20kişi var koca mecliste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar