Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reverse The Sands kartı.

Levent

Öne çıkan mesajlar

Bu kart hakkında yanılmayan var mı bilmiyorum aramızda ama bende dahil cogu kişi yanlıs anlamış bu kartın yaptıgı işi.

Herkes bu kartı oynadıgımızda rakibin ve kendi lifeımızı toplayıp rakibe 1 bizede kalanını aldıgımızı dusunuyodu, ama ne yazık ki bu kartın yaptıgı iş bu degil.

Reverse the sands i oynadıgımız zaman rakibin ve kendi lifeımızın o anki sayıları alınıyor misal ben 10 um rakip 20 ve yaptıgımız tek şey rakiple bizim lifeımızı degiştirmek yani ben 20 oluyorum sende 10 ol şeklinde. Pekte oynanabilirligi yokmuş aslında bu kartın yani :(.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

ehu ben yanılmadım. yannız oynanabilirliği var. hayvani life gain decklerine karşı sideboard durabilir. ve pay x life barındıran global enchantmentlar ile kullanılıp, pahalı bir channel+fireball etkisi yaratabilir sanki. şu anda bilemiyorum gerçi öyle bi type2 kart. ama vardır heralde.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

prerelease de nasıl oynadınız?

Yani bence yanlışınız var distribute düzenlemek olduğuna göre yanlış anlamamışsınız.
Ayrıca oyrda uyarı da var 0 olamayacağı hakkında[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Ordaki uyarının nedeni, dielim bir multyplayer oyundasın bu kartı actın aldın tum oyuncuların life larını sırasıyla 4 kişilik oyunda 10-12-20-18 dielim life lar bunları istedigin kisişere vermek hakkına sahipsinya işte sunu dersen "ben 20 i aliyim sen 18 sende 10 4. kişi ise almasın" tam bu anda o parantez icindeki uyarı devreye sokuluyo hakem tarafından diyoki bak burda ne diyo tum oyuncular bu ortadaki life lardan birini almak zorundalar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Imi Statue gibi bir kart varken diğerlerine kafamı bile çevirip bakmam.
Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 25 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart..

Levent abiye verdim bi tane[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 25 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart..

Equipped yaratık tap olduğu zaman üzerindeki equipment da tap olur mu? Oluyorsa mirrodin için felaket bir kart. Ama ben equipment kartlarının üzerinde yaratık saldırdığı zamana equipment ta tap olur diye bir uyarı görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 26 Eylül 2004 23:00 tarihinde demiş ki:Equipped yaratık tap olduğu zaman üzerindeki equipment da tap olur mu? Oluyorsa mirrodin için felaket bir kart. Ama ben equipment kartlarının üzerinde yaratık saldırdığı zamana equipment ta tap olur diye bir uyarı görmedim.

Selamlar,

Bir permanent yan çevrildiğinde ona "takılı" olan enchantment ve equipment gibi kartlar yan çevrilmez; diğer taraftan, bu tür kartlar yan çevrildiklerinde özelliklerini yitirmez ve genellikle T: özellikleri de yoktur.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rock, 27 Eylül 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
Ozaman Imi Statue niye Mirrodini rezil ediyor onu çözemedim?

Mirrodin'in her tarafı artifact. ravager-affinity gibi destelerde landler bile artifact. Kart ters bu destelere; özellikle de kontrol destesi oynuyorsan.

[signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 24 Eylül 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
Bu kart hakkında yanılmayan var mı bilmiyorum aramızda ama bende dahil cogu kişi yanlıs anlamış bu kartın yaptıgı işi.

Herkes bu kartı oynadıgımızda rakibin ve kendi lifeımızı toplayıp rakibe 1 bizede kalanını aldıgımızı dusunuyodu, ama ne yazık ki bu kartın yaptıgı iş bu degil.

Reverse the sands i oynadıgımız zaman rakibin ve kendi lifeımızın o anki sayıları alınıyor misal ben 10 um rakip 20 ve yaptıgımız tek şey rakiple bizim lifeımızı degiştirmek yani ben 20 oluyorum sende 10 ol şeklinde. Pekte oynanabilirligi yokmuş aslında bu kartın yani :(.

Yanliz Levent, birkac tane burn decki var adamlar bilerek mana burn yapiyor sirf Pulse of the Forge geri gelsin diye. Bu kartda o tur bir deck'e konabilir, ama cok cok riskli.
Sosyal ağlarda paylaş

gencler yanilmayin,
siz bu karti acana kadar ravager masaya acmis olur zaten herseyini. imi statue elden gelse bile rakibi sadece birazcik (ki side'dan sizin bunu gireceginizi bildigi icin kesin shatter girecektir) zorlarsiniz. cunku ravager decki zaten 10 kez atak ederek oldurmez karsisindakini. cranial plating'li 1 tek atak (+shrapnel blast) bile cogu zaman yeterlidir.

tabii kart oynanmiycak demek diil bu dediklerim. ama cok bir etkisi olur mu o konuda supheliyim.

Dayi

not: Levent, kaziklama len cocuklari..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...