Levent Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bu kart hakkında yanılmayan var mı bilmiyorum aramızda ama bende dahil cogu kişi yanlıs anlamış bu kartın yaptıgı işi. Herkes bu kartı oynadıgımızda rakibin ve kendi lifeımızı toplayıp rakibe 1 bizede kalanını aldıgımızı dusunuyodu, ama ne yazık ki bu kartın yaptıgı iş bu degil. Reverse the sands i oynadıgımız zaman rakibin ve kendi lifeımızın o anki sayıları alınıyor misal ben 10 um rakip 20 ve yaptıgımız tek şey rakiple bizim lifeımızı degiştirmek yani ben 20 oluyorum sende 10 ol şeklinde. Pekte oynanabilirligi yokmuş aslında bu kartın yani :(.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehu ben yanılmadım. yannız oynanabilirliği var. hayvani life gain decklerine karşı sideboard durabilir. ve pay x life barındıran global enchantmentlar ile kullanılıp, pahalı bir channel+fireball etkisi yaratabilir sanki. şu anda bilemiyorum gerçi öyle bi type2 kart. ama vardır heralde.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 prerelease de nasıl oynadınız? Yani bence yanlışınız var distribute düzenlemek olduğuna göre yanlış anlamamışsınız. Ayrıca oyrda uyarı da var 0 olamayacağı hakkında[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ordaki uyarının nedeni, dielim bir multyplayer oyundasın bu kartı actın aldın tum oyuncuların life larını sırasıyla 4 kişilik oyunda 10-12-20-18 dielim life lar bunları istedigin kisişere vermek hakkına sahipsinya işte sunu dersen "ben 20 i aliyim sen 18 sende 10 4. kişi ise almasın" tam bu anda o parantez icindeki uyarı devreye sokuluyo hakem tarafından diyoki bak burda ne diyo tum oyuncular bu ortadaki life lardan birini almak zorundalar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 soulgorger orgg diye bişi var. onla beraber güzel olabilir sanki...[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hmms evet sanırım yanlış anlamışım:) ama wizards da düzgün yazsın kerdeşim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Imi Statue gibi bir kart varken diğerlerine kafamı bile çevirip bakmam. Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bence setin en iyi artifacti sensei's divining top .. hastasiyim[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Elderon, 25 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Imi Statue gibi bir kart varken diğerlerine kafamı bile çevirip bakmam. Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart.. Levent abiye verdim bi tane[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Diger turlu fazla abartı bir kart olmazmıydı? 39/1 ?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Elderon, 25 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Imi Statue gibi bir kart varken diğerlerine kafamı bile çevirip bakmam. Resmen Mirrodin Block'u madara edebilecek bir kart.. Equipped yaratık tap olduğu zaman üzerindeki equipment da tap olur mu? Oluyorsa mirrodin için felaket bir kart. Ama ben equipment kartlarının üzerinde yaratık saldırdığı zamana equipment ta tap olur diye bir uyarı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yaratıklar da artifact iken süper oluyo biliyon mu. eheh. ravagera karşı sideboardda bulunması farz. geçmiş olsun artık zaten.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 arcbound,myr bunalar kullanılan artifact creature lar.Affinity desteleri bunlarla kuruluyor ve sıkça kullanılan bi deste tipi.Fazla söze ne hacet[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Rock, 26 Eylül 2004 23:00 tarihinde demiş ki:Equipped yaratık tap olduğu zaman üzerindeki equipment da tap olur mu? Oluyorsa mirrodin için felaket bir kart. Ama ben equipment kartlarının üzerinde yaratık saldırdığı zamana equipment ta tap olur diye bir uyarı görmedim. Selamlar, Bir permanent yan çevrildiğinde ona "takılı" olan enchantment ve equipment gibi kartlar yan çevrilmez; diğer taraftan, bu tür kartlar yan çevrildiklerinde özelliklerini yitirmez ve genellikle T: özellikleri de yoktur.[signature][hline]Berkin Bozdoğan DCI - CrystalKeep Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ozaman Imi Statue niye Mirrodini rezil ediyor onu çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Rock, 27 Eylül 2004 12:44 tarihinde demiş ki: Ozaman Imi Statue niye Mirrodini rezil ediyor onu çözemedim? Mirrodin'in her tarafı artifact. ravager-affinity gibi destelerde landler bile artifact. Kart ters bu destelere; özellikle de kontrol destesi oynuyorsan.[signature][hline]Berkin BozdoğanDCI - CrystalKeep Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 içinde birçok artifact creature var çünkü.Affinity destelerinde bol bol bulunur Misal frogmite[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Levent, 24 Eylül 2004 14:47 tarihinde demiş ki: Bu kart hakkında yanılmayan var mı bilmiyorum aramızda ama bende dahil cogu kişi yanlıs anlamış bu kartın yaptıgı işi. Herkes bu kartı oynadıgımızda rakibin ve kendi lifeımızı toplayıp rakibe 1 bizede kalanını aldıgımızı dusunuyodu, ama ne yazık ki bu kartın yaptıgı iş bu degil. Reverse the sands i oynadıgımız zaman rakibin ve kendi lifeımızın o anki sayıları alınıyor misal ben 10 um rakip 20 ve yaptıgımız tek şey rakiple bizim lifeımızı degiştirmek yani ben 20 oluyorum sende 10 ol şeklinde. Pekte oynanabilirligi yokmuş aslında bu kartın yani :(. Yanliz Levent, birkac tane burn decki var adamlar bilerek mana burn yapiyor sirf Pulse of the Forge geri gelsin diye. Bu kartda o tur bir deck'e konabilir, ama cok cok riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 4x Imi Statue + 4x Relic Barrier = Affinity gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kartın ifadesi sakat aslında redistribute falan demiş, draftta 2 judge farklı şey söyledi kart için sonra anlaştılar doğrusunda.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Imi ,Affinity deck leri perisan eder cunku herkes kendi turnunde sadece 1 artifact tap edebilecek...Bu butun permanent leri artifact olan bi deck icin olum demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Pardon tap ettiği artifact lerden sadece 1 ini untap edebilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 gencler yanilmayin, siz bu karti acana kadar ravager masaya acmis olur zaten herseyini. imi statue elden gelse bile rakibi sadece birazcik (ki side'dan sizin bunu gireceginizi bildigi icin kesin shatter girecektir) zorlarsiniz. cunku ravager decki zaten 10 kez atak ederek oldurmez karsisindakini. cranial plating'li 1 tek atak (+shrapnel blast) bile cogu zaman yeterlidir. tabii kart oynanmiycak demek diil bu dediklerim. ama cok bir etkisi olur mu o konuda supheliyim. Dayi not: Levent, kaziklama len cocuklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Namerde elimi sürdüysem elim artifact olsun dayı bey :).[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar