Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bedava nik değiştirme hakkı duruyo. 2150 achi puanı var achiye önem veren birileri varsa. cd-key, gizli soru falan filan herşeyi vercem nüfus cüzdanı fotokopisi haricinde. fiyat 50 TL'dir. paypal üstünden veya iş bankası hesabına ödeme kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Şimdi arkadaşla D&R dan aldığımızda 2al1 öde kampanyasıyla tanesi 49 tl gibi bişeye geliyor.Onu mu almak mantıklı bu accountı almak mı?Trollemiyorum,bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 alcak arkadaşın varsa o daha mantıklı. ama alcak arkadaşı olduğu halde (ben achi kasmam, hazır achili alırım) diyenler çıkabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar