Invulon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Digital Deluxe Edition alıcağıma yarım yamalak okuyarak Digital Standart Edition aldım. O yüzden extra elimde 1 tane kaldı Aldıgım fiyat olan 59 $ ya da 105 TL ye satıyorum. Oyun Digital Edition olduğu için kutu veya kitap cd gibi şeylerle gelmiyor. Pre order keyidir Oyun 20 Aralık ta başlaycak .Ama bu key pre order keyi olduğu için herkezden önce başlamayı sağlıyor. Early Access tarihi açıklandıgında oyun download edilebilcek Avrupa fiyati 59€, Aral getirse bile release den sonra getirir ve fiyatı daha altında olmaz. Banka havalesiyle para yattıgı gibi keyi email veya PM den gönderirim. İlgilneneler PM atarlarsa daha detaylı konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aslında bende deluxe ed almak istiyorum var mı bulabileceğim bi yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 EA nın Türkiye de vergi veren bi ofisi olmadıgı için ve Aral la anlaşamadıgı için Origin Türkiye ye digital deluxe edition satmıyor. Ben digital deluxe edition almak icin US kredi kartımı kullanarak aldım. alabilmek için de US IP si ve ordaki aktif bir kart gerekiyor. Avrupada da hangi ülkedeysen o ülkenin ip si ve o ülke kodu na kayıtlı kredi kartı gerekiyor cd key satan yerler dışında bulunmaz digital deluxe edition Türkiye de kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Teşekkür ederim bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 gün itibari ile cd-key satan yerlerden az da olsa ucuza satıyor arkadaş daha ucuzu şu an yok gibi gayet alınası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ne fark var deluxe ten? deluxe almaya degermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 farkı burda: http://buy.swtor.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Key lerden biri satıldı Istiyen arkadaşlardan biri wow 4.3 le yakın tarihlerde geliyor diye vazgeçti elimde 1 key daha kaldı oda digital standart edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 diger key de reserve edildi. Başka key kalmadı teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Gine bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar