Levent Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmm simdi magic ceza kanununa baktım untap phase ile ilgili özel bi sey yazmamıs ama minor major hatalar kısmı var (gerci burdada ismi gecmiyo) belki onun icine giriyordur, ama her halukarda pre release zaten 8k ve rel1 (rule enforcment level) oldugu icin gercektende pek dikkate alınmayabilir.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yaw pazar günü gelsede oynasak yine.Turnuva ortamı falan, bide bu sefer 40 küsür kişiymiş, süper olcak süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Vallaha bende iple cekiyorum pazar gününü, bugun akmerkezde Dralnu ve nickini yine unuttugum dier arkadaşı gördumde konustuk ayak üstü bi 5 dakka iyice gazı aldım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 arcane di dieri :) evet, 8-and-a-half-tails acmak lazim pazar gunu 2ser 3er :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ehe ilk kez forumda benim hiç mesajımı görmemiş biriyle karşılaştım, über bi deneyim oldu saol Levent :). insufficient funds sesleri çıkıo her yerden, gönül ister ki katılsam, ayarımı alsam.. bu arada katılmayı düşünen arkadaşlar düşünmesinler,direk katılsınlar, şahsen gittim gördüm gayet güzel bi organizasyon tabii yanınızda sandalye götürün ne olur ne olmaz :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet herkes sandelyesiyle gelsin 25 kişi zor sığıştık 40 kişi nasıl olur bilmem:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tatile gidiyormuşuz.. gelemiyorum damn![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eylül ? tatil???[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ee ekimin 11 inde benim okul :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ballı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 herhalde ortadaki kitaplığı kaldırırlar yoksa 40 kişi yalan olur. Bide belirtmeden geçemiycem,19 eylülde gittiğimizde bize 10.30 denmişti yanılmıyorsam 1 civarı başladı(loading, dral veya babacum bi onaylasın).İnşallah bu sefer öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kacta basladi hatirlamiorm ama ordaki insanlarin yarisina yakini 1 saat civari beklemisti gerekli acilana kadar ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 1 saat civarı bekledigimiz dogru (10:30dan sonra) ama bunu cokta yadırgamamak lazım zira bir cok insan vardı dci numarası olmayan onlara bilgileri doldurtuldu sonra 25 kişinin tek tek numarası ismi vs.. girildi. Bide kapıda bekleme konusunda bir sey diycem bende 10:30 du gittim hakkaten bayagı insan dısardaydı ama duyduguma göre bazı kişiler 9:30 da oraya gitmişler, e o zaman 10:30 kadar bekelemeleri gayet normal, yanlış olan tabi gereklinin gec acılması heralde 10:45 filandı dukkanın kepenkleri acıldıgında. Neyse bu hafta heralde onlarda saat 10 gibi acarlar kepenki kimsede turnuva saatinden 1 saat önce gelmez.Ama öte yandan bugun gunduz itibari ile 25 kayıtlı kişi varmıs pazar icin eger bu rakkam degil 40 30 a bile ulaşırsa cidden nereye nasıl oturucagımız konusunda suphelerim var, heralde bir bildikleri vardır diye ümit ediyorum.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla 9:30 da orda olmak turnuvanin baslamasi icin ideal saatti bence, zaten biz grup olarak ordaydik .. senin de dedigin gibi dci numarasi alicak kisiler, programin kurulmasiydi baglantiydi vs derken zaten 1 saatten fazla zaman gececegi icin 10:30 olarak duyurulan bi turnuva icin 9:30 hostu .. zaten ben hatirladigim kadariyla asil trade hep turnuva gunu turnuvadan once doner, ozellikle constructed turnuvalarda desteler anca o sabah tamamlanirdi :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 40 a ulaşmaz herhalde en fazla 30 olur gibime geliyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Selamlar arkadaşlar, geçen turnuvanın koordinatörü olduğum için sadece gidip hakemlik yaptım. Bu turnuvada koordinatör ve baş hakem Yusuf Kemal Vefa olacağı için bilmem kaç sene sonra ilk turnuvama katılacağım. İzlemek güzel ama oynamak zevkli. :) Katılım ve yer konusunda sorun olacağa benziyor. 40 kişi civarı katılım için yeterli ürün var yanılmıyorsam. Diğer taraftan yer aynı yer olacak ve naıl sığılır bir fikrim yok. Umarım kısa süre içinde daha mantıklı yerlerde turnuvalar yapılacak. Görüşmek üzere,[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hepinize bol şans Go for it dude![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sabah 10:30 mu akşam mı?[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Prerelease yine süperdi,maalesef yine 3.oldum.Ortam falan yine harikaydı gelmeyenler kaçırdı yani ne diim.. Önümüzdeki cuma içinde ben dralnu ve leventin kesin olacağı bir draft yapmayı düşünüyoruz,ilgilenenlere kapı açıktır , ayrıca sanction da edilcek turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cuma olmasın ciğerimi yiyin emi :) (okul var ama 3 ten sonra boşum amma o zaman da geç olur diyosanız .Ayrıca nerde ve bilgiler ..)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cuma olursa zaten aksam olur[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Evet Prerelease gerçekten çok zevkliydi. Katılmayanlar kaybetti yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kamigawa tisortunu hepiniz icin saklayacagim gencler. Minoc'lu Cedric "Dayi" Goldenaxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar