Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kamigawa pre release

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

hmm simdi magic ceza kanununa baktım untap phase ile ilgili özel bi sey yazmamıs ama minor major hatalar kısmı var (gerci burdada ismi gecmiyo) belki onun icine giriyordur, ama her halukarda pre release zaten 8k ve rel1 (rule enforcment level) oldugu icin gercektende pek dikkate alınmayabilir.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha bende iple cekiyorum pazar gününü, bugun akmerkezde Dralnu ve nickini yine unuttugum dier arkadaşı gördumde konustuk ayak üstü bi 5 dakka iyice gazı aldım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ilk kez forumda benim hiç mesajımı görmemiş biriyle karşılaştım, über bi deneyim oldu saol Levent :).

insufficient funds sesleri çıkıo her yerden, gönül ister ki katılsam, ayarımı alsam..

bu arada katılmayı düşünen arkadaşlar düşünmesinler,direk katılsınlar, şahsen gittim gördüm gayet güzel bi organizasyon
tabii yanınızda sandalye götürün ne olur ne olmaz :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat civarı bekledigimiz dogru (10:30dan sonra) ama bunu cokta yadırgamamak lazım zira bir cok insan vardı dci numarası olmayan onlara bilgileri doldurtuldu sonra 25 kişinin tek tek numarası ismi vs.. girildi.

Bide kapıda bekleme konusunda bir sey diycem bende 10:30 du gittim hakkaten bayagı insan dısardaydı ama duyduguma göre bazı kişiler 9:30 da oraya gitmişler, e o zaman 10:30 kadar bekelemeleri gayet normal, yanlış olan tabi gereklinin gec acılması heralde 10:45 filandı dukkanın kepenkleri acıldıgında.

Neyse bu hafta heralde onlarda saat 10 gibi acarlar kepenki kimsede turnuva saatinden 1 saat önce gelmez.Ama öte yandan bugun gunduz itibari ile 25 kayıtlı kişi varmıs pazar icin eger bu rakkam degil 40 30 a bile ulaşırsa cidden nereye nasıl oturucagımız konusunda suphelerim var, heralde bir bildikleri vardır diye ümit ediyorum.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

valla 9:30 da orda olmak turnuvanin baslamasi icin ideal saatti bence, zaten biz grup olarak ordaydik ..

senin de dedigin gibi dci numarasi alicak kisiler, programin kurulmasiydi baglantiydi vs derken zaten 1 saatten fazla zaman gececegi icin 10:30 olarak duyurulan bi turnuva icin 9:30 hostu ..
zaten ben hatirladigim kadariyla asil trade hep turnuva gunu turnuvadan once doner, ozellikle constructed turnuvalarda desteler anca o sabah tamamlanirdi :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaşlar,

geçen turnuvanın koordinatörü olduğum için sadece gidip hakemlik yaptım. Bu turnuvada koordinatör ve baş hakem Yusuf Kemal Vefa olacağı için bilmem kaç sene sonra ilk turnuvama katılacağım. İzlemek güzel ama oynamak zevkli. :)

Katılım ve yer konusunda sorun olacağa benziyor. 40 kişi civarı katılım için yeterli ürün var yanılmıyorsam. Diğer taraftan yer aynı yer olacak ve naıl sığılır bir fikrim yok. Umarım kısa süre içinde daha mantıklı yerlerde turnuvalar yapılacak.

Görüşmek üzere,[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Sosyal ağlarda paylaş

Prerelease yine süperdi,maalesef yine 3.oldum.Ortam falan yine harikaydı gelmeyenler kaçırdı yani ne diim..
Önümüzdeki cuma içinde ben dralnu ve leventin kesin olacağı bir draft yapmayı düşünüyoruz,ilgilenenlere kapı açıktır , ayrıca sanction da edilcek turnuva
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...