Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kamigawa pre release

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Gercekten super zevkliydi ya, bu arada yusufla konustum demin söyledigine göre onumuzdeki hafta kişi sayısı 40 la sınırlandırılıcakmıs ve daha su andan 22 katılımcı varmıs kayıt yaptıran, yani haftaya dahada guzel olucak :) .[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm
Arkadaşlar benim duyduğuma ve bildiğime göre Wizards bizim uluslararası karşılaşmalara katılmaya hak kazanan oyuncuların alacakları ödenekleri kesmiş. Ülkemizde aktif oyuncu sayısı az olduğundan böyle bişey yapmışlar...
Madem bu ülkede magic i sevenler olarak böyle bir hava yakaladık bu ateşi söndürmemeye çalışalım derim. Bu oyunu oynamak için illaki büyük bütçeler ayırmak veya oyunu mükemmel bilmek ( oynamak ) gerekmiyor... Yurtdışında pişti, papaz kaçtı gibi oynuyomuş millet...
Ben çevremizde cesaretlendirilmeyi bekleyen arkadaşları da bu işin içine çekmeye gayret edelim derim...
Eski oyunculara yeni bloğun çok güzel yapıldığını falan söyleyelim...Gaza getirelim...
Ne biliyim Wizards ın sayfasında Türk milli takımı resmi olmadığını gördüğümde bayaa üzülmüş ve hayıflanmıştım...
Ama şimdi katılımcı sayısının 40 a çıkacağını duymak gerçekten sevindirici... Bu havayı kaybetmeyelim ve başlamaya çalışan insanları küstürmemeye çalışalım... Şu anda en çok ihtiyacımız olan rakip bulmak...
Sosyal ağlarda paylaş

ve elimizden Pro Tour slotlarımızıda aldılar, ama eger bu oyuncu kitlesi sadece pre release a özgü degilse umuyorumki bu sene aktif oyuncu sayısı hatrı sayılır şekilde artıcak ve cogu hakkımızı geri alıcagız.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Magic'in Türkiye de yaygınlaşmamasının en önemli nedeni fiyatları. Ortalama bir deck kurmak için bile en az 50M parayı gözden çıkarmak ve bunu boosterlarla devam ettirmek lazım. 50M belki size yada bana çok gelmeye bilir ama 2-3 aylık harçlığı bukadar olan tanıdıklarım var. Belki fiyatlar biraz daha düşük olsaydı oyuncu sayısı artabilirdi ama günümüz ekonomik koşullarında biraz zor gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet üzülerek katılmak zorundayım.Bide magic oynanacak fazla yer olmadığınadan kasıyor yani.Antremansızlık bilgisizlik.. felandı filandı.Bide heryerde satılmıyor.Mesela bakırköy gibi merkezi bir yerde bulamadık kart.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kardeşler zaten bu problemleri biliyoruz... Muhakkak ama olmazları sıralamak yerine olurlara bakmak lazım... Türkiye nin ekonomik şartlarını biz değiştiremeyiz ama bilgi ve zamanımızı birbirimizle paylaşırsak en azından bu ülkenin turnuvalarında başarılı olanlarının uluslararası maçlara çıkma hakkını tekrar kazandırmak için azıcık gayret lazım...
Geçen sene Türkiye Şampiyonasına 25-30 kişi katılmıştı. Bu pazar pre release e 40 iştirakçiden söz ediyoruz ki henüz okulları başlamamış, gelecek vatandaşlar da var yani...
Ya ben şahsi fikrimi söyliyeyim : eğer oynamayı bilen ve arada oynayan arkadaşlar bu tür aktiviteleri kaçırmazsa bayaa bi katılım olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen seneki nationalsa katılımcı sayısı tamı tamına 18 ne kadar kötü degil mi ? gecen haftaki Pre Release a katılan sayısı ise 25 haftaya bu sayı belkide 40 olucak, umarım bu sene 50 hatta daha fazla kişilik bir Türkiye Şampiyonası bizi bekliyodur.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

bende umuyorum ki katılımcı sayısı giderek artıcak , ben eski oynadığım zamanlarda nations ve prerelease lerde acayip çok insan olurdu , bu sene tekrar geri dönüp başladığımda açıkçası bu kadar az kişiyi görmek beni baya üzmüştü . Umarım herşey istediğimiz gibi gelişir ve bu ülkede eskiden olduğu gibi çok kişinin katıldığı turnuvalar gerçekleşir.
Sosyal ağlarda paylaş

zor da olsa ayarlamayı başardım.:) ben ve kankam da geliyoruzYanlız ertesi gün okulda çok kötü uyuyacaz galiba.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 21 Eylül 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle gece yarısına kadar da sürmüyor :)

ama bazı cinler dlei gibi zaman yiyor
adamın elinde iki kart varken bile sanki oyunu çat diye bitirecekmiş gibi yapıp deli gibi zaman yiyor

turnuvaya gelecek olanlar;
*kuralları iyi bilsin
*phase olaylarında hata yapmasın (yani untap phasında untaplamadiğiniz kartları main phasede untapliyeyim demeyin)
*zaman çalmaya yönelmesin

geçen hafta bu tür olaylar beni galip geleceğim bir oyundan beraberlikle ayrılmama bir başka oyunda da 2-0 kazanacakken 2-1 kazanmama sebebiyet vermiştir

bu sefer insanların daha tecrübeli ve daha bilgili olarak geleceklerini hesaba katarak her türlü hatasında fırsatçılıoğı konuşturup gerekirse bu hatalarınızla oyun kazanacağım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum aman diyim rakibin untap etmeyi unuturda main phase de hatırlarsa yok gecti artık deme, cunku untap bi musttır kuraldır yani oyuncu unuttuysa yapılıcak sey ya ok untap et demek yada hakemi cagırıp olayı anlattıktan sonra "tamam o zaman untap edelim bunları 2 nizede 1 er warning" demesini dinlemek olucaktır.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

ben tap out olarak kalır ve oyuna devam edilir diye hatırlıyorum..

neyse judge online olsun osrarım ona :-P

daha iyi işte hiç uğraşmam direk çağırırım judge ı warning vrirse iyi ikinci warning de match loss alıyor :)

yani bana karşı oynayack olanlar dikkatli olsun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

mana burn var, tap out kalınmıyor ama oyunu çok etkileyecek bir durum yoksa warning ve türevi bir ceza yok

kuralları çok yumuşak ya[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...