horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şimdilik yok gördüğüm kadarıyla. belki spoil edilmemiş kartlarda vardır.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 splice ın summon versiyonu yok [signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 18 Eylül 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ishinotsuyoihito saolsun dci numaramı buldu, insanın judge ve kordinatör bi arkadaşı olması da ayrı bi güsel. Alemin kralısın Berkin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 http://cards.mtgnews.com/Cards/CK/Lava_Spike.html lol![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o zaman yarın görüşürük mü diyelim ne diyelim, gelen kullanıcılar arada bi "paticiiik" diye bağırsın eheuh.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Turnuva saat kaçta başlıyor? 10:30 kesin mi?
Levent Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet 10:30 da, görüşmek üzere.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 evet uzun bir aradan sonra ilk tekrardan turnuva ortamnalrına dönüyorum.. çok güzel olacak ehe[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Turnuvadan ilk ben geldim gibi.işte turnuvadan ilk izlenimler 5 maçta 4 puan yaptım rezil oldum böhüüü :(( çok kötü kartlar geldi(aslında ortalama geldi ama bir deste oluşturmuyordu) ilk maçta son anda draw la kurtuldum 2. maçta yenildim 3. maçta gözüm açıldı ilk eli kaybedip sonraki eller sideboard yapıp kazandım.4. maç ilk el kazandım 2. el mana screw 3. el creature screw olup top 8 şansımı kaybettim.5. maç moral failure ile herşeye screw oldum. Hayatımdaki ilk prerelease ve resmi turnuvamdı .epey bir ders aldım.mutluyum umutluyum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Sen yine iyi 4 puan almışsın. Ben 1 puanla sonuncu oldum. Elimdeki kartlar bir maçın orta ve ilerlemiş kısımları için çok iyi olsa da açılış 0 olduğu için hep kaybettim. Ama ben de çok eğlendim ve trade için de çok umutluyum. [Bu mesaj Rock tarafından 19 Eylül 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben 3. oldum, Dralnu 5 babacumda fena değildi ama kalamadı maalsef ilk 8e. Ortam falan güseldi, Yusuf rockss.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hah. ben de gelemedim süper oldu. ... haftaya da vardı di mi?[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 top 8 in tüm ödülleri neler? Bu arada isimleri aliyim tanırımbelki orda zaman olmadı :( Ben Arda
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 babacum u sanırım yendim.(dimi?)hatta tek galibiyetim bol bol mana screw oldu:)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 arda? walla adın arda ise evet iki yenilgi aldım birini barış özsoya karşı (ki yenmeyi pek umut etmiyordum onu :)) 1th round 0-2 (loss) 2th round 1-1 (draw) 3th round 1-2 (loss) 4th round 2-1 (win) 5th round 2-0 (win) toplamda 7 puan ile 14. oldum (gördüğünüz gibi yükselişte olan bir grafiğim var :-P) bayaa güzeldi eskilerden az ama öz insanlar gördüm özlemişim turnuvaları, bulabilidiğim her fırsatta draft yapmam gerek.. neyse ileriki günlerde formuma kavuşurum (buarada iyi bilet kesildi hatta dralnuya oo-haaaa demekten kendimi alamadım)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Levent Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Öncelikle sunu söylemek istiyorumki katıldıgım en guzel en eglenceli pre release buydu heralde, zaten bu benim katıldıgım 4. pre release oldu. 24 kişi idik sanırım gercekten cok buyuk zevk aldım, özellikle Kamigawanın Art worküne hayran kalmamak elde degil neyse. Bende top8 yaptım heralde tek 4 renk oyniyan bendim turnuvada, isterdim ki güzel bir card poolum olsunda 2+1 renk oyniyabiliyim ama olmadı napalım kısmet ceyrek finale kadarmıs top8 in ilk macında rakibime 2-0 yenilerek elendim, haftaya yine katılıyorum herkesi beklerim. Ücret bu arada 30m yani gayet uygun hatta aşırı uygun.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Haftaya ben de varım... Bu arada turnuvayı kim kazandı ?
Loading Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 turnuva güzeldi.Birinci oldum.Dünkü turnuvaya gelemiyenler,bu haftaki turnuvaya gitmeye çalışsınlar oldukça zevkli oluyor.[signature][hline]
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 haftayaki turnuvaya girceklerin vakit kaybetmeden Yusuf'u araması lazım.Talep sanırım çok çünkü.
Obi_Wan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sıralama belli olduğuna göre önümüzde ki hafta turnuva ne için yapılacak ki?[signature][hline]May the Force be with You!..
Levent Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Obi, bunları birbiriyle alakalı 2 turnuva olarak dusunme, bunlar yeni cıkıcak setin tanıtımı amaclı 2 ayrı turnuva, onun icin 2 turnuva birbirinden bagımsız.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 20 Eylül 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Loading 30 booster mı aldın...Saat Kaçta bitti... Bir de isim alıyım sakıncası yoksa : )
Levent Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 1. 8 2. 5 3.4. 3 5.6.7.8. lerde 1 er booster alıdılar (alıcaklar) saat 9 gibiydi galiba bittiginde.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 aha kaydoldum ben de..[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bizim birincimiz 13 booster alıcak ama ehe :D gelmişiniz o kadar, bi paticikteniz diyemediniz mi cık cık sadece Levent ile tanışabildik[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Öne çıkan mesajlar